Отидете към основна версия

1 648 0

Кейти Пери отслабнала с 10 кг с помощта на Орландо Блум (СНИМКИ)

  • кейти пери-
  • орландо блум-
  • певица-
  • изпълнителка-
  • актьор

Певицата отрича да е използвала популярните напоследък инжекции за диабетици, за да смъкне бързо килограми

Снимка: БГНЕС/ EPA

След като смая общността и феновете си с феноменална трансформация, всички се питат как Кейти Пери е успяла да влезе в такава форма, като първите подозрения бяха насочени към употребата на инжекции за отслабване. Източник, близък до американската изпълнителка, твърди, че наскоро певицата е свалила близо 10 килограма по естествен начин.

„Тя изключи захарта и преработените храни и това наистина проработи“, казва запознатият източник ексклузивно за Life & Style в четвъртък. За това помага и фактът, че съдийката от American Idol си има здравен инструктор в лицето на годеника си Орландо Блум.

„Той е много дисциплиниран, така че това ѝ дава мотивация наистина да се придържа към чистото хранене.“ Според вътрешната информация 39-годишната майка на 3-годишната Дейзи се храни с пет малки порции на ден. „Предимно леки протеини като пилешко или риба и пресни зеленчуци и плодове, ядки и семена.“

„Мина една година. Интересувам се повече от нейното щастие, от моето щастие и психическо здраве. Хормоните са... доста интересни“, казва родената в Калифорния певица пред изданието. „Ти си отговорен за благосъстоянието на някой, който дори не може да държи главата си изправена. Това е истинска промяна и не ставаш номер 1 в списъка с повиквания. И това е най-хубавото. Всичко, което е трябвало да изчезне, изчезва и настъпва баланс. Засега ми харесва да живея повече в реалния свят“, казва за грижите за бебето Кейти Пери.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.

Свързани новини