31 Юли, 2024 10:32 1 641 0

Кейти Пери отслабнала с 10 кг с помощта на Орландо Блум (СНИМКИ)

  • кейти пери-
  • орландо блум-
  • певица-
  • изпълнителка-
  • актьор

Певицата отрича да е използвала популярните напоследък инжекции за диабетици, за да смъкне бързо килограми

Кейти Пери отслабнала с 10 кг с помощта на Орландо Блум (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

След като смая общността и феновете си с феноменална трансформация, всички се питат как Кейти Пери е успяла да влезе в такава форма, като първите подозрения бяха насочени към употребата на инжекции за отслабване. Източник, близък до американската изпълнителка, твърди, че наскоро певицата е свалила близо 10 килограма по естествен начин.

„Тя изключи захарта и преработените храни и това наистина проработи“, казва запознатият източник ексклузивно за Life & Style в четвъртък. За това помага и фактът, че съдийката от American Idol си има здравен инструктор в лицето на годеника си Орландо Блум.

„Той е много дисциплиниран, така че това ѝ дава мотивация наистина да се придържа към чистото хранене.“ Според вътрешната информация 39-годишната майка на 3-годишната Дейзи се храни с пет малки порции на ден. „Предимно леки протеини като пилешко или риба и пресни зеленчуци и плодове, ядки и семена.“

В допълнение към обновяването на диетата си, Кейти посещава фитнес залата за кардио и вдигане на леки тежести. „В момента става дума за поддържане“, казва източникът. „Тя харесва извивките си и не иска да става прекалено слаба.“

В миналото попзвездата разкри как се е променила рутината ѝ за здраве и благосъстояние, след като стана майка. През август 2020 г. Кейти роди първата си дъщеря, Дейзи Дав Блум, чийто баща е звездата от „Властелинът на пръстените“. Орландо също така е баща на 13-годишния Флин от бившата му съпруга Миранда Кер.

Кейти Пери призна, че тренировките „се оказват тук-там на заден план“, тъй като използва всяко допълнително време, което има, за да е възможно най-активна като майка.

„Направих го на 35 години. И наистина чувствам, че отметнах много от кутийките в живота си и бях готова да го направя, да бъда полезна, както прави една майка“, казва тя пред списание Women's Health през януари 2023 г. „Виждала съм толкова много гледки към толкова много различни планини и тази е най-хубавата гледка“.

Изпълнителката на „Dark House“ разказва пред Variety една година, след като стана майка, как „не бърза“ да свали 10-те килограма, които е качила по време на бременността.

„Мина една година. Интересувам се повече от нейното щастие, от моето щастие и психическо здраве. Хормоните са... доста интересни“, казва родената в Калифорния певица пред изданието. „Ти си отговорен за благосъстоянието на някой, който дори не може да държи главата си изправена. Това е истинска промяна и не ставаш номер 1 в списъка с повиквания. И това е най-хубавото. Всичко, което е трябвало да изчезне, изчезва и настъпва баланс. Засега ми харесва да живея повече в реалния свят“, казва за грижите за бебето Кейти Пери.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА