Отидете към основна версия

4 115 19

Мария показа порасналата си дъщеря, която досущ прилича на нея (СНИМКИ)

  • мария-
  • попфолк певица-
  • дъщеря-
  • марая-
  • прилика

Снимките на Марая събраха почти 50 хиляди харесвания в Instagram

Снимка: Instagram

Фолкпевицата Мария публикува в Instagram снимки на порасналата си дъщеря Марая, които предизвикаха серия от възторжени коментари.

На кадрите тийнейджърката е облечена изцяло в розово, а стилът ѝ напомня силно този на гласовитата ѝ майка, което феновете на изпълнителката веднага забелязаха.

Девойката носи елегантна, прилепнала къса рокля с голяма роза на деколтето. Розова чантичка и токчета в същия цвят, украсени с флорални мотиви, допълват впечатляващата визия на Марая.


Снимките събраха почти 50 хиляди харесвания, а феновете не пропуснаха да отбележат поразителната прилика между майка и дъщеря.

"Марайчето е уникална! Напомня ми на теб, Мария, в началото на кариерата ти! Надявам се, че това прекрасно дете няма да започне да прави някакви корекции в бъдеще и ще запази своята идентичност. Толкова е прекрасна такава, каквато е! Взела е най-хубавото и от двамата си родители! Да е жива и здрава, много щастлива и благословена!", изразява възхищението си почитателка на певицата.

"Много е красива. Запази себе си, момиче. Не посягай към нищо изкуствено. Направи си тази услуга. Ти си красива такава, каквато си. Бъди жива и здрава и много щастлива", пожелава ѝ друга.

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 17 гласа.

Свързани новини