Отидете към основна версия

1 507 17

Кралското семейство отново не поздрави Меган Маркъл за рождения ѝ ден

  • кралското семейство-
  • меган маркъл-
  • рожден ден

Нито един от висшите членове на кралското семейство не е написал нито дума за херцогинята на Съсекс в официалните си акаунти

Снимкa: Shutterstock

Съпругата на принц Хари Меган Маркъл, която отпразнува 43-ия си рожден ден на 4-ти август, отново не получи поздравления от високопоставените роднини на съпруга си.

Както и миналата година, нито един от висшите членове на кралското семейство не е написал нито дума за херцогинята на Съсекс в официалните си акаунти. В такова мълчание феновете на двойката видяха още едно доказателство, че мостовете между Уиндзор и Съсекс са изгорени, пише таблоидът Daily Mail, цитиран от glasnews.bg.

Когато през 2023 г. журналисти попитаха персонала на Бъкингамския дворец защо не е поздравена съпругата на принц Хари, те отговориха, че в социалните мрежи поздравяват работещите членове на кралското семейство. Нито Хари, нито Меган са такива.

Семейство Съсекс се оттегли от задълженията си като старши работещи членове на кралското семейство през януари 2020 г., преди да се премести в САЩ през юни същата година в разгара на пандемията Covid-19. Но Уилям и Кейт споделиха съобщение с милионите си последователи в социалните медии две години след заминаването си, като публично пожелаха честит рожден ден на съпругата на принц Хари, тъй като тя навърши 41 години.

На 4 август 2022 г. Уилям и Кейт изпратиха съобщение до Меган в X (бивш Twitter) от официалния си акаунт, като написаха: „Честит рожден ден на херцогинята на Съсекс!“

Техният пост включваше и снимка на Меган в бяло облекло и шапка, направена по време на посещението ѝ в Обединеното кралство няколко месеца по-рано, за да отпразнува платинения юбилей на кралица Елизабет II.

Чарлз, тогава принцът на Уелс, и Камила, тогава херцогинята на Корнуол, също изпратиха съобщение, за да отбележат 41-ия рожден ден на Меган, като написаха: „Честит рожден ден, херцогиньо на Съсекс!“ с емотикони под формата на червен балон.

Въпреки това многобройните интервюта на двойката, в които те критикуваха кралското семейство и изразиха оплаквания от тях пред целия свят, очевидно се изчерпаха. Книгата с мемоарите на принц Хари The Spare наля масло в огъня. Двойката прекъсва всички връзки с крал Чарлз III, кралица Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън.

В резултат на това Меган не присъства на коронацията на краля през май 2023 г., а Хари седеше далеч от старшите членове на семейството. Херцогът на Съсекс също беше в Лондон през май тази година за събитието Invictus Games, но не се срещна с баща си, въпреки че беше само на три мили от баща си в Clarence House.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.

Свързани новини