6 Август, 2024 08:55 1 505 17

Кралското семейство отново не поздрави Меган Маркъл за рождения ѝ ден

  • кралското семейство-
  • меган маркъл-
  • рожден ден

Нито един от висшите членове на кралското семейство не е написал нито дума за херцогинята на Съсекс в официалните си акаунти

Кралското семейство отново не поздрави Меган Маркъл за рождения ѝ ден - 1
Снимкa: Shutterstock

Съпругата на принц Хари Меган Маркъл, която отпразнува 43-ия си рожден ден на 4-ти август, отново не получи поздравления от високопоставените роднини на съпруга си.

Както и миналата година, нито един от висшите членове на кралското семейство не е написал нито дума за херцогинята на Съсекс в официалните си акаунти. В такова мълчание феновете на двойката видяха още едно доказателство, че мостовете между Уиндзор и Съсекс са изгорени, пише таблоидът Daily Mail, цитиран от glasnews.bg.

Когато през 2023 г. журналисти попитаха персонала на Бъкингамския дворец защо не е поздравена съпругата на принц Хари, те отговориха, че в социалните мрежи поздравяват работещите членове на кралското семейство. Нито Хари, нито Меган са такива.

Семейство Съсекс се оттегли от задълженията си като старши работещи членове на кралското семейство през януари 2020 г., преди да се премести в САЩ през юни същата година в разгара на пандемията Covid-19. Но Уилям и Кейт споделиха съобщение с милионите си последователи в социалните медии две години след заминаването си, като публично пожелаха честит рожден ден на съпругата на принц Хари, тъй като тя навърши 41 години.

На 4 август 2022 г. Уилям и Кейт изпратиха съобщение до Меган в X (бивш Twitter) от официалния си акаунт, като написаха: „Честит рожден ден на херцогинята на Съсекс!“

Техният пост включваше и снимка на Меган в бяло облекло и шапка, направена по време на посещението ѝ в Обединеното кралство няколко месеца по-рано, за да отпразнува платинения юбилей на кралица Елизабет II.

Чарлз, тогава принцът на Уелс, и Камила, тогава херцогинята на Корнуол, също изпратиха съобщение, за да отбележат 41-ия рожден ден на Меган, като написаха: „Честит рожден ден, херцогиньо на Съсекс!“ с емотикони под формата на червен балон.

Въпреки това многобройните интервюта на двойката, в които те критикуваха кралското семейство и изразиха оплаквания от тях пред целия свят, очевидно се изчерпаха. Книгата с мемоарите на принц Хари The Spare наля масло в огъня. Двойката прекъсва всички връзки с крал Чарлз III, кралица Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън.

В резултат на това Меган не присъства на коронацията на краля през май 2023 г., а Хари седеше далеч от старшите членове на семейството. Херцогът на Съсекс също беше в Лондон през май тази година за събитието Invictus Games, но не се срещна с баща си, въпреки че беше само на три мили от баща си в Clarence House.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Риши Бунак

    19 1 Отговор
    Тази ми е брадчедка от Индия
  • 2 консерва

    7 4 Отговор
    И аз какво да направя по този повод? Да си поръчам луксозен гроб ли?
  • 3 бобошен

    5 1 Отговор
    Поръчай си луксозна детска градина. Или луксозен офис на партия.
  • 4 цербер

    6 0 Отговор
    Съпругата на принц Хари- Меган Маркъл, която отпразнува 43-тия си рожден ден
  • 5 Механник

    14 3 Отговор
    Когато плюха им беше хубаво, сега що не ни уважават.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Боруна Лом

    8 5 Отговор
    ЗАЩОТО И ЗАВИЖДАТ НА СИНИТЕ очи И ТЪМНО ЛИЛАВА КОЖА!
  • 9 Трол

    7 5 Отговор
    Аз пък я поздравявам. ЧРД, Меган!
  • 10 Павел пенев

    8 3 Отговор
    Ами тази циганка какво общо има с кралското семейство?
  • 11 Какво очакват

    7 4 Отговор
    Тази ненормална двойка и беше хубаво когато плюеше по семейството си. Какво очакват. Следва шут и сметкаджийката измислена артистка да бъде забравена, както тя забрави нейното семейство, а разтури и окепази кралското. Що се отнася до разглезеният Хари, не може цял живот да живее на гърба на баща си и да го съжаляват че майка му е починала. Не е била по работа, а по кеф. Кой на каквото си постеле, на това ще легне.

    Коментиран от #13

  • 12 Възмутен

    5 3 Отговор
    А тя Муганката дали ги поздравява за рождените шм дни?! Тя и чехльото й Хари съсипаха здравето на принцеса Кейт и крал Чарлз с простотиите и помията, които изляха върху тях, че и книга написа оня мало.ник...
  • 13 Така е! Прав си!

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "Какво очакват":

    Хари играеше роля на "жертва", станал голям мъж, а още хленчи по майка си. Всички сме загебили родител и близки. Този орева орталъка. Че и пари наскуба от измишльотините си! Пък оная мазна манипулаторка жена му си намерила палячото, който я слуша като пудел.
  • 14 Мдаа

    3 5 Отговор
    Меган Маркъл съсипа Кейт.

    Коментиран от #15

  • 15 456

    5 0 Отговор

    До коментар #14 от "Мдаа":

    Съсипаха я съпруг и свекър. Погледни, че и децата им вече излъчват високомерие, лукавство, ненавист към по-низшестоящите. Виж очите им.
    А Меган и Хари са неудобни защото посмяха да кажат как стоят нещата /макар и не изцяло/. Другото е то много важно е, че ако не знаеш кралското семейство са от дълбоката държава. Слушай какво казват, и ще разбереш какво готвят за света.
  • 16 ВАРНА

    2 1 Отговор
    ЗАВИСЛИВИ, ЕГОИСТИ И АЛЧНИ,ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА НА БЕДНИ ХОРА.
    НЯМА НУЖДА ОТ МОНАРХИЯ /КЪРДЖАЛИ/.
  • 17 ВАРНА

    3 1 Отговор
    КЪРЛЕЖИ.