Отидете към основна версия

1 656 0

Дженифър Гарнър разкри как е тренирала, за да се върне като Електра в "Дедпул и Върколака" (ВИДЕО)

  • дженифър гарнър-
  • бен афлек-
  • марвел-
  • дедпул и върколака-
  • дедпул-
  • електра

Актрисата се връща към емблематичната си роля 20 години след първата си поява като Електра

Снимка: Shutterstock

Дженифър Гарнър разкри с какви тежки тренировки се е подготвила за участието си в кино хита на лятото, а и вероятно на годината - “Дедпул и Върколака”.

В понеделник 52-годишната актриса събра месеци тренировки в кратко Instagram видео, озаглавено “Да станеш Електра”, за да даде на феновете възможност да надникнат в интензивната тренировъчна рутина.

Тренировките на Гарнър включват строги кардио кръгове, тренировки с тежести, плуване, бокс, HIIT тренировки, водна аеробика, бягане и др.

Звездата от филма "Да се събудиш на 30” също така е прекарала много време в тестване на различни каскади, за да се подготви за сложната си бойна сцена повече от 20 години след първото си влизане в MCU.

В описанието към видеото Дженифър Гарнър обяснява, че не е използвала чифт саи — оръжието на героинята ѝ Електра — от две десетилетия, когато Райън Рейнолдс и Шон Леви за първи път се обръщат към нея за участие във филма.

“Освен че се опитвах да убедя приятелите си от детската градина, че тайно съм нинджа, не бях вдигала саи от 2004 г.; бях във форма, но не и във формата за Марвел”, пише тя.

След като “мечтата се превърна в реалност”, Гарнър засилила тренировките си и започна да работи в тясно сътрудничество с дубльор-каскадьор. В продължение на месеци Джен тренирала два пъти дневно, занимавала се с бокс три пъти седмично и допълвала всичко това с “много, много” тренировки на Peloton.

“Имахме супергеройско лято тука, правихме салта в задния двор и се смяхме на схванатите си тела", написа още тя.

Макар Гарнър никога да не е осъзнавала, че "Електра има нужда от край“, тя е благодарна, че Рейнолдс и Леви са ѝ позволили да затвори тази глава.

“Те са надарени по много начини, но да виждат и издигат хората около себе си е на първо място в списъка,” пише тя. “Снимането на битката беше толкова забавно, че да сме там всички заедно наистина бе като в сън", разказва Дженифър. “Гордея се с приятелите си и съм благодарна, че бях там с тях. "Благодаря" сякаш не е достатъчно, но засега мога да ви кажа това."

Дженифър Гарнър се превъплъти в ролята на наемния убиец Електра за третата част от франчайза на Марвел за Дедпул, която доминира в боксофиса от излизането си на 26 юли. За пръв път тя се снима в ролята на комиксовия персонаж в "Daredevil" от 2003 г. заедно с бившия Бен Афлек, за когото беше омъжена от 2005 до 2018 г.

В "Дедпул и върколака", който е обсипан с шеги за личния живот на актьорите, Дженифър Гарнър привидно се подиграва с раздялата на двойката по време на бойна сцена заедно с Дедпул, изигран от Райън Рейнолдс, и Върколака, представен от Хю Джакман.

Когато групата се опитва да се скрие от героинята на Ема Корин - Касандра Нова, Гарнър им казва, че някой “винаги умира”, когато се спречкат със суперзлодея, включително и старият герой на Афлек - Деърдевил. Когато обаче Дедпул ѝ поднася съболезнованията си, тя просто свива рамене и казва: “Все тая”.

Много фенове бяха убедени, че това е закачка към Афлек, тъй като двамата се запознаха и влюбиха на снимачната площадка на филма за супергероите. Сега обаче те са в чудесни отношения и могат да си позволят някоя и друга шега на свой гръб.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.

Свързани новини