Отидете към основна версия

2 857 4

Ким Кардашиян е на гореща почивка в Гърция с Джеф Безос и Лорън Санчес (СНИМКИ)

  • ким кардашиян-
  • джеф безос-
  • лорън санчес-
  • гърция-
  • почивка-
  • яхта

Риалити звездата показа как купонясва на яхта с двойката

Снимка: БГНЕС/ EPA

Ким Кардашиян показа на феновете си красиви кадри от пътуването си до Гърция. Риалити звездата публикува серия от снимки от лятната си ваканция с Лорън Санчес и Джеф Безос чрез Инстаграм в понеделник.

43-годишната създателка на "Скимс" позира за множество слънчеви селфита, докато се вози на яхта и се наслаждава на красивите гледки.

Любимата на Джеф Безос - Лорън Санчес, също се появи в една от снимките. Тя и 60-годишният Безос бяха заснети да се разхождат край Егейско море през юни, като двойката караше водни ски.

Въпреки че не е ясно кога Ким се е присъединила към Безос и Санчес, двойката прекара на Миконос няколко седмици. През това време те са живели на “супер голямата лодка на основателя на Amazon“, като източник разказва пред Page Six: “Лорън е била забелязана да лети с хеликоптер от и до помощната им лодка, където държат всичките си играчки - хеликоптери, моторни лодки и други водни играчки.”

Ким Кардашиян е приятелка с Безос и годеницата му от 2022 г., когато тя и тогавашното ѝ гадже Пийт Дейвидсън бяха на двойна среща с двойката. Миналата година приятелите присъстваха на турнето на Бионсе - "The Renaissance tour" и излязоха на вечеря в Ню Йорк с Ники Хилтън.

Лорън Санчес присъства и на празненствата по случай рождения ден на Кардашиян през октомври 2023 г., които бяха документирани в юнския епизод на предаването на Hulu за голямото семейство.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 22 гласа.

Свързани новини