6 Август, 2024 11:57 2 854 4

Ким Кардашиян е на гореща почивка в Гърция с Джеф Безос и Лорън Санчес (СНИМКИ)

  • ким кардашиян-
  • джеф безос-
  • лорън санчес-
  • гърция-
  • почивка-
  • яхта

Риалити звездата показа как купонясва на яхта с двойката

Ким Кардашиян е на гореща почивка в Гърция с Джеф Безос и Лорън Санчес (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ким Кардашиян показа на феновете си красиви кадри от пътуването си до Гърция. Риалити звездата публикува серия от снимки от лятната си ваканция с Лорън Санчес и Джеф Безос чрез Инстаграм в понеделник.

43-годишната създателка на "Скимс" позира за множество слънчеви селфита, докато се вози на яхта и се наслаждава на красивите гледки.

Любимата на Джеф Безос - Лорън Санчес, също се появи в една от снимките. Тя и 60-годишният Безос бяха заснети да се разхождат край Егейско море през юни, като двойката караше водни ски.

По това време Кардашиян беше уловена от папараци да си прави каченото сега селфи на джет, което сега е публикувано в нейния Инстаграм.

Въпреки че не е ясно кога Ким се е присъединила към Безос и Санчес, двойката прекара на Миконос няколко седмици. През това време те са живели на “супер голямата лодка на основателя на Amazon“, като източник разказва пред Page Six: “Лорън е била забелязана да лети с хеликоптер от и до помощната им лодка, където държат всичките си играчки - хеликоптери, моторни лодки и други водни играчки.”

Ким Кардашиян е приятелка с Безос и годеницата му от 2022 г., когато тя и тогавашното ѝ гадже Пийт Дейвидсън бяха на двойна среща с двойката. Миналата година приятелите присъстваха на турнето на Бионсе - "The Renaissance tour" и излязоха на вечеря в Ню Йорк с Ники Хилтън.

Лорън Санчес присъства и на празненствата по случай рождения ден на Кардашиян през октомври 2023 г., които бяха документирани в юнския епизод на предаването на Hulu за голямото семейство.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Запознат

    17 2 Отговор
    Арменския ша.таж с голямата хралупа
  • 2 Хейт

    11 2 Отговор
    Колко са мазни всички! Личи си, че са с общ произход.
  • 3 ФЕ. КАЛИЯ

    10 0 Отговор
    ЕЕЙ ТИЯ С МНОГОТО ПАРИ ПАК ПОДМИНАХА СЛЪНЧАКА. ЕМИ ЛИШАВАТ СЕ ОТ ФЕ КАЛНИ БАНИ! АМА НИЩО ЩЕ СИ ОСТАНЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАС.
  • 4 Тити

    3 1 Отговор
    Бреййй зали ли не са отишли на Българското кайноморие а в Гърция????