Отидете към основна версия

2 918 17

Мариана Векилска и Симеон Колев изпращат сина си да учи в чужбина (СНИМКИ)

  • мариана векилска-
  • симеон колев-
  • син-
  • чужбина

Мариана е качила няколко снимки на бъдещия студент, като на кадрите се виждат и дъщеря ѝ Габи, както и бившия ѝ мъж Симо

Мариана Векилска показа порасналия си син Момчил, който споделя с водещия Симеон Колев, с когото пък се разведе преди повече от 5 години. Наследникът на чаровната брюнетка е бил абитуриент тази година и сега му предстои да замине да придобие в чужбина висшето си образование като това е и поводът на публикацията на Векилска в социалната медия Facebook.

Мариана е качила няколко снимки на бъдещия студент, като на кадрите се виждат и дъщеря ѝ Габи, както и бившия ѝ мъж Симо, с когото дълго време бяха в по-хладни отношения. Припомняме, че Колев и 50-годишната Векилска се разведоха през 2019 г. след 12-годишен семеен живот, а крахът на отношенията им, иницииран от Мариана, съсипа радиоводещия, припомня tialoto.bg.

Той споделяше дори, че е посещавал психотерапевт, за да се справи с депресивните състояния, които са го налегнали, когато с тв звездата се разделили. В крайна сметка явно двамата са загърбили миналото и в името на общия си наследник се събират по семейни поводи както едно време.

В случая Мариана сподели кадри, които по всичко личи, че са от бала на сина ѝ, а на тях се вижда, че той е наследил усмивката на баща си.

До снимките Векилска е написала: „Моето момченце заминава да учи в чужбина. Вярвам, че както момиченцето ми, когато приключи, ще си се върне у дома. Наскоро приятелка ми напомни, че децата ни първо трябва много да обикалят и да пътуват, за да им се отворят очите, да им се разшири мирогледът и да пораснат. И после да си се приберат. И е права. Защото България има нужда от млади, добре образовани хора със светли души.“

Мариана е добавила: „Да ти е по вода момчето ми! Сърцето да те води! Да не знаеш граници в мечтите си! Защото можеш всичко!“ Водещата е благодарила и на фирмата, която е насочила сина ѝ към университет зад граница.

Дъщерята на Векилска, която е от нейна предишна връзка, завърши образованието си в Холандия.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 12 гласа.

Свързани новини