Отидете към основна версия

1 368 6

Певицата Ашанти и рапърът Нели посрещнаха първото си дете (СНИМКИ)

  • ашанти-
  • нели-
  • рапър-
  • двойка-
  • бебе-
  • дете-
  • раждане

43-годишната певица роди момченце, което кръстиха Карим

Снимка: Shutterstock

Певицата Ашанти и съпругът ѝ 49-годишният рапър Нели станаха родители за пръв път. 43-годишната певица разкри в сряда в Инстаграм, че е родила момченце, като обяви и името на отрочето.

"Ашанти и Нели посрещнаха момченцето си Карим Кенкайд Хейс на 18 юли 2024 г. в Атланта, Джорджия," се казва в изявлението им до People. "Гордите и щастливи родители са толкова влюбени в KK!"

Ашанти разкри голямата си новина, като позира в комплект бельо за еднократна употреба на Frida Mom.

"Четири седмици след раждането", пише Ашанти към видео в Instagram, преди да добави гордо: "Нямате представа какво може това тяло."

В селфи клипа певицата разкри вече спадналото си след раждането коремче.

 

"След като всички ние бяхме в родилната зала и видяхме лицето му за първи път, се разплаках, беше толкова емоционално и духовно в същото време", сподели майката. "Да преживееш този момент след толкова дълго чакане ... беше такова наелектризиращо чувство."

Тя добави, че сега основната ѝ грижа е да посрещне нуждите на Карим.

"Не ме интересува какво ще се наложи, какво ще трябва да направя, просто ще дам всичко и всичко на сина си", категорична е Ашанти. "Това малко момче е обвило цялата ми душа около пръста си".

Тя посъветва и други нови майки да се доверят на своите инстинкти и предупреди, че бебетата им са наясно с техните емоции по всяко време.

Ашанти и Нели имат дълга история заедно. Двойката се събираше и разделяше периодично от 2004 до 2013, но в крайна сметка отново се събра и през декември миналата година сключи брак.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.

Свързани новини