22 Август, 2024 13:57 1 346 6

Певицата Ашанти и рапърът Нели посрещнаха първото си дете (СНИМКИ)

  • ашанти-
  • нели-
  • рапър-
  • двойка-
  • бебе-
  • дете-
  • раждане

43-годишната певица роди момченце, което кръстиха Карим

Певицата Ашанти и рапърът Нели посрещнаха първото си дете (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Певицата Ашанти и съпругът ѝ 49-годишният рапър Нели станаха родители за пръв път. 43-годишната певица разкри в сряда в Инстаграм, че е родила момченце, като обяви и името на отрочето.

"Ашанти и Нели посрещнаха момченцето си Карим Кенкайд Хейс на 18 юли 2024 г. в Атланта, Джорджия," се казва в изявлението им до People. "Гордите и щастливи родители са толкова влюбени в KK!"

Ашанти разкри голямата си новина, като позира в комплект бельо за еднократна употреба на Frida Mom.

"Четири седмици след раждането", пише Ашанти към видео в Instagram, преди да добави гордо: "Нямате представа какво може това тяло."

В селфи клипа певицата разкри вече спадналото си след раждането коремче.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Ashanti (@ashanti)

 

"Забавно е как житейските планове не са винаги навреме", написа шеговито ар енд би звездата под публикацията си в Instagram, правейки препратка към един от хитовете си "Always on time" (Винаги навреме). "Чаках да стана майка дълго време, но нищо не можеше да ме подготви за ВСИЧКО, което майчинството носи"

В интервю, публикувано в сряда за ET, Ашанти разкри произхода на името на първия си син.

"Баща му го кръсти с много гордост", каза тя, добавяйки че второто му име - Кенкайд, е почит към бащата на Нели - Корнел Хейнс, а първото му име, Карим, означава "щедър, мил и достоен".

Изпълнителката разкри също, че Карим се появил малко преди датата на раждането, така че рапърът, който бил извън града, трябвало да долети в последния момент, за да подкрепи съпругата си, докато ражда.

 

"След като всички ние бяхме в родилната зала и видяхме лицето му за първи път, се разплаках, беше толкова емоционално и духовно в същото време", сподели майката. "Да преживееш този момент след толкова дълго чакане ... беше такова наелектризиращо чувство."

Тя добави, че сега основната ѝ грижа е да посрещне нуждите на Карим.

"Не ме интересува какво ще се наложи, какво ще трябва да направя, просто ще дам всичко и всичко на сина си", категорична е Ашанти. "Това малко момче е обвило цялата ми душа около пръста си".

Тя посъветва и други нови майки да се доверят на своите инстинкти и предупреди, че бебетата им са наясно с техните емоции по всяко време.

Ашанти и Нели имат дълга история заедно. Двойката се събираше и разделяше периодично от 2004 до 2013, но в крайна сметка отново се събра и през декември миналата година сключи брак.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Та то се вижда

    0 1 Отговор
    Обстановката прилива от завист
  • 2 Американската Маскуда Атланта, Джорджия

    7 0 Отговор
    Трудно ми е да скрия радостта си за тези американски - ц.и.г.а.н.и

    Коментиран от #4

  • 3 681

    5 1 Отговор
    Зелев бидон
  • 4 редник

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Американската Маскуда Атланта, Джорджия":

    Наистина - каква е целта на публкуването на тази "световна" новина?... 🤔

    Коментиран от #5

  • 5 карате кид оригинала

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "редник":

    Да видиш, че истинските афро-американци не участват в пропагандата на дийп стейт оф израел. Виж че жената и цялото семейство и рода са африканци.

    Нели и Ърл Саймънс(ДМХ) не пипаха бели момичета. Не участват в уок пропагандата.

    Уважение и здраве за семейството и малкото бебоче.
  • 6 Френска Олимпиада = Обратниада

    2 0 Отговор
    Дрън-дрън.. Карим се превежда като "благороден" (арабски)