Отидете към основна версия

2 333 11

Тейлър Суифт счупи рекорд на Майкъл Джексън

  • тейлър суифт-
  • турне-
  • уембли-
  • майкъл джексън

Поп изпълнителката се превърна в изпълнителката с най-много поредни шоута на стадион „Уембли“ от ерата на Краля на попа

Снимка: БГНЕС

Тейлър Суифт наистина е музикална сензация и последният счупен от нея рекорд го доказва с пълна сила.

34-годишната изпълнителка, която току-що приключи европейската част от световното си турне Eras с пет концерта в Лондон, успя да задмине 35-годишен рекорд на Майкъл Джексън, който той поставя през 1988 година с турнето си Bad. С последната си изява в английската столица Тейлър се превърна в изпълнителката с най-много поредни шоута на стадион „Уембли“ от ерата на Краля на попа, пише marica.bg.

„Току-що ме направихте първия солов изпълнител, който е излизал на „Уембли“ осем поредни вечери за едно турне. Никога няма да можем да ви благодарим достатъчно за това“, каза певицата по време на концерта си.

След като приключи и последния си концерт в Лондон, Тейлър се отправи в социалните мрежи, за да напише дълго съобщение до европейските си фенове, с които се сбогува засега. В него тя зачекна за първи път темата за терористичната заплаха във Виена, която наложи отмяната на трите ѝ концерта там.

„Да отложим концертите ни във Виена беше опустошително. Причината за отмяната ме изпълни с нов страх и огромно количество вина, защото толкова много хора плануваха да дойдат на тези концерти. Но също така бях благодарна на властите, защото, благодарение на тях, тъгувахме за концерти, а не за изгубени животи“, пише Суифт.

Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 11 гласа.

Свързани новини