Отидете към основна версия

755 9

Бестселърът на Стивън Кинг "Сейлъм’с Лот" оживява на екрана през октомври

  • сейлъмс лот-
  • стивън кинг-
  • адаптация-
  • екранизация-
  • хорър-
  • вампири-
  • ужас

Хорърът от 1975 г. получи своята модерна адаптация, чиято премиера ще гледаме през октомври

Адаптацията на New Line Cinema на бестселъра на Стивън Кинг от 1975 г. "Сейлъм’с Лот" дебютира в Max този октомври.

Max Original продукцията обединява продуцентските екипи, които стоят зад рекордните франчайзи на ужасите „Заклинанието“ и „То“. Гари Дауберман е сценарист, режисьор и изпълнителен продуцент, а продуценти са Джеймс Уан и Майкъл Клиър за Atomic Monster, Рой Лий за Vertigo и Марк Уолпър.

Писателят Бен Миърс (Луис Пулман) се завръща в родния си дом в търсене на вдъхновение за следващата си книга, само за да открие, че градът е плячка на кръвожаден вампир.

Овладени от сатанински сили, местните жители един по един се поддават на непреодолимата им власт. Загадъчна смърт отнася мъже, жени, деца и старци. А нощем черни сенки бродят по пустите улици и чукат по прозорците. Бен започва да разбира, че нещо зловещо е избрало родния му град за дом и Лот е под обсада на зли сили, които далеч надхвърлят въображението на писателя. Така че само той, с малка група съюзници, може да се надява да удържи злото, което избуява в границите на Сейлъмс Лот.

Във филма Пулман си партнира с Алфре Уудард (д-р Коди), Макензи Лий (Сюзън Нортън), Бил Камп (Матю Бърк), Спенсър Трийт Кларк (Майк Райърсън), Пилу Асбек (Стрейкър) и Джон Бенджамин Хики (отец Калахан).



Очаквайте екранизацията на бестселъра на Стивън Кинг "Сейлъм’с Лот" през октомври в Max. А дотогава в онлайн стрийминг платформата може да гледате сериалите "Другият" и "Касъл Рок", също базирани на книги от Стивън Кинг.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини