26 Август, 2024 13:58 754 9

Бестселърът на Стивън Кинг "Сейлъм’с Лот" оживява на екрана през октомври

  • сейлъмс лот-
  • стивън кинг-
  • адаптация-
  • екранизация-
  • хорър-
  • вампири-
  • ужас

Хорърът от 1975 г. получи своята модерна адаптация, чиято премиера ще гледаме през октомври

Адаптацията на New Line Cinema на бестселъра на Стивън Кинг от 1975 г. "Сейлъм’с Лот" дебютира в Max този октомври.

Max Original продукцията обединява продуцентските екипи, които стоят зад рекордните франчайзи на ужасите „Заклинанието“ и „То“. Гари Дауберман е сценарист, режисьор и изпълнителен продуцент, а продуценти са Джеймс Уан и Майкъл Клиър за Atomic Monster, Рой Лий за Vertigo и Марк Уолпър.

Писателят Бен Миърс (Луис Пулман) се завръща в родния си дом в търсене на вдъхновение за следващата си книга, само за да открие, че градът е плячка на кръвожаден вампир.

Овладени от сатанински сили, местните жители един по един се поддават на непреодолимата им власт. Загадъчна смърт отнася мъже, жени, деца и старци. А нощем черни сенки бродят по пустите улици и чукат по прозорците. Бен започва да разбира, че нещо зловещо е избрало родния му град за дом и Лот е под обсада на зли сили, които далеч надхвърлят въображението на писателя. Така че само той, с малка група съюзници, може да се надява да удържи злото, което избуява в границите на Сейлъмс Лот.

Във филма Пулман си партнира с Алфре Уудард (д-р Коди), Макензи Лий (Сюзън Нортън), Бил Камп (Матю Бърк), Спенсър Трийт Кларк (Майк Райърсън), Пилу Асбек (Стрейкър) и Джон Бенджамин Хики (отец Калахан).



Очаквайте екранизацията на бестселъра на Стивън Кинг "Сейлъм’с Лот" през октомври в Max. А дотогава в онлайн стрийминг платформата може да гледате сериалите "Другият" и "Касъл Рок", също базирани на книги от Стивън Кинг.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стрел☢️к

    4 0 Отговор
    апострофа преди с-то в "Сейлъм’с" на къф език е и ко значи ??

    Коментиран от #3, #4, #7, #9

  • 2 Маг

    2 1 Отговор
    Застанали в сенките , пиещите кръвта ви , управляват от хилядолетия. Навремето ги създадохме от нашата кръв , за да бъдат наша храна. Когато ви оставихме да се развивате със свободна воля , те ви направиха в своя храна. Но ние ви научихме да ги избивате , и затова се скриха , и управляват от сенките
  • 3 Маг

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "стрел☢️к":

    Език , който не знаеш ! Това е името на бога Салем , бог на Йерусалим !

    Коментиран от #5

  • 4 К.О.Т.арАК 🐱

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "стрел☢️к":

    Салим
    Вж. също Йерусалим; Мелхиседек

    В Стария завет, градът, управляван от Мелхиседек. Най-вероятно е бил разположен на мястото на днешния Йерусалим. Името Салим наподобява еврейска дума със значение „мир“.
  • 5 К.О.Т.арАК 🐱

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Маг":

    Салим е първото име на днешен Йеро Салим , доколкото знам...не става въпрос за богове

    Коментиран от #6

  • 6 Маг

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "К.О.Т.арАК 🐱":

    Няма откъде да знаеш съвсем обективно , защото всичко което би могъл да прочетеш е скрито от тебе. Навремето кръщаваха всичко на старите си богове. Йерусалим на Салем , Ханаан на Ан ( Ану ) , Израел на Ел , Баалбек на Баал, и т.н.! Ако тръгнеш по тази пътека , би могъл да разбереш името на бога , а това не трябва да се случва !
  • 7 Идън

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "стрел☢️к":

    Означава принадлежност-,,Салимски квартал или квартал на Селилим,, - на.

    Коментиран от #8

  • 8 Идън

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Идън":

    Ъхъ! Селилим!
  • 9 Идън

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "стрел☢️к":

    Написано е на шитливица- англ. вариант на шльокавицата. В случая придаване на английски образ на българския език - изкривяване на езици поради недоучването им.