Отидете към основна версия

675 6

Юън Макгрегър получи звезда на Алеята на славата в Холивуд (СНИМКИ)

  • юън макгрегър-
  • звезда-
  • звезда на алеята на славата-
  • алея на славата-
  • холивуд-
  • актьор-
  • междузвездни войни

Цялото семейство на звездата го подкрепи на важното събитие

Снимка: БГНЕС/ EPA

Британският актьор Юън Макгрегър, най-известен с ролята си на майстора джедай Оби-Уан Кеноби, беше удостоен със звезда на Алеята на славата в Холивуд в четвъртък. Звездата, номер 2789 в категорията Motion Pictures, се намира само на няколко крачки от звездата на неговата колега от Междузвездни войни, покойната Кари Фишър.

Събитието беше посетено от семейството, приятелите и колегите на Макгрегър, включително колегата от Междузвездни войни Хейдън Кристенсен и режисьора Майк Милс. Продуцентът на Алеята на славата Ана Мартинес похвали кариерата на Макгрегър, като каза: „Неговото представяне на емблематични герои остави трайно въздействие върху феновете по целия свят.“

Цялото семейство на Юан Макгрегър го подкрепи във важния ден. Актьорът, който по принцип държи дъщерите си далеч от хорските очи, този път реши да се похвали с тях и подкрепата, която са те за него. 53-годишният актьор от „Междузвездни войни“, който има четири деца с бившата си съпруга Ева Мавракис и тригодишен син Лори с настоящата си съпруга 39-годишната Мери Елизабет Уинстед, изглеждаше възхитен, докато позираше с фамилията си на своята звезда.

Към Макгрегър се присъединиха дъщерите му Клара, на 28 г., Джамиан, на 22 г., Анук, на 13 г., и най-малката Лори за церемонията. Той е баща и на 22-годишната си дъщеря Естер. Джамиан и Анук са осиновени от Макгрегър и Ева съответно през 2006 г. и 2011 г.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини