Отидете към основна версия

755 5

Дъщерята на Марк Зукърбърг искала да стане като Тейлър Суифт, когато порасне, но той я спрял

  • марк зукърбърг-
  • тейлър суифт-
  • дъщеря-
  • певица-
  • поп звезда

Бащата на три момичета бързо разубедил дъщеря си, че няма смисъл да иска да прилича на друга

Снимка: Shutterstock

Основателят на Meta и Facebook Марк Зукърбърг наскоро разкри как бързо е спрял мечтата на дъщеря си един ден да стане като поп мегазвездата Тейлър Суифт в скорошно интервю.

Технологичният магнат се включи в подкаста “Acquired” по-рано този месец и разкри разговор, в който привидно е потушил желанието на средното си дете да стане като световната икона.

“Заведохме я на концерта на Тейлър Суифт и тя каза: "Знаеш ли, татко, искам да бъда като Тейлър Суифт, когато порасна", на което той отговорил: "Но не можеш. Това не е достъпно за теб"."

Бащата на три деца не разказа на водещите на подкаста Бен Гилбърт и Дейвид Розентал защо професионалното пеене на такова ниво не е "достъпно" за 6-годишната му дъщеря Огъст, но каза, че по време на разговора им тя в крайна сметка е променила мнението си и е казала, че иска да бъде като себе си.

“Тя си помисли за това и каза: "Добре, когато порасна, искам хората да искат да бъдат като Огъст Чан Зукърбърг", разказа за крайното решение на дъщеря си Зукърбърг.

Интересното е, че средното му дете носи същото име като песента “Август” на Тейлър Суифт от номинирания ѝ за Грами албум “Фолклор.” Главният изпълнителен директор на Meta е фен и дори поддръжник на Суифт, въпреки че не е искал дъщеря му да стане като милиардерката.

Той присъства на турнето The Eras Tour в Санта Клара заедно със съпругата си Присила и дъщерите им през юли 2023 г. и дори публикува снимка, на която носи гривни за приятелство и брокат на лицето си, с надпис “Животът на баща на момиче.”

За емблематичния концерт той, както се съобщава, се изръсил с големи суми, за да осигури на семейството си апартамент в ложата за шоуто. Съобщава се, че апартаментът на стадион Levi’s в Санта Клара може да струва до 50 000 долара и да побере 22 души.

Социалните медии реагираха разнопосочно на коментарите му за певицата в подкаста.

"Разбира се, Тейлър Суифт е музикален гений, който се появява веднъж на двадесет пъти в живота, но човек не може просто да погази подобни мечти”, коментира един потребител в Reddit.

"Надявам се, че дъщеря му един ден ще създаде цялата музика, която иска", пише друг.

Марк Зукърбърг и съпругата му Присила Чан имат три дъщери: Максима, на 8 години, Огъст, на 6 години, и Аурейла, на 13 месеца.

Темата стана актуална в подкаста, когато той обсъждаше съветите, които би дал на основателите днес през 2024 г. Той насърчи хората да “правят нещо, от което се интересуват”, да се учат колкото се може по-бързо и да “се учат от успехите и провалите на други хора”, но да правят нещо свое”.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини