Отидете към основна версия

1 889 55

5 знака, че между вас има химия

  • връзки-
  • двойки-
  • химия-
  • любов

Когато между вас има химия, любовта изглежда много по-възможна и обещаваща

Снимка: Shutterstock

Химията е ключът към добрите отношения. Връзка без химия бързо и лесно навлиза в коловоз на скуката, която изтощава и ви кара да търсите тръпката на друго място. Когато между вас има химия, любовта изглежда много по-възможна и обещаваща. Ако имате връзка, в която се чувствате безкрайно привлечени един от друг и не можете да се наситите на присъствието на половинката си, значи между вас има страхотна химия.

Кои са знаците, които издават, че между вас има страхотна химия? Ето 5 от тях.

1. Изпитвате силно желание да сте близо и да се докосвате.

Един от най-явните и осезаеми признаци на страхотната химия между двама души е непрекъснатото желание да сте близо един до друг, да усещате присъствието и тялото на другия, излъчването и енергията му, да го докосвате. Това подсказва, че между вас има много силна химия, която ви кара да не спирате да искате да сте близо един до друг физически, усещайки тялото на партньора си до вашето.

2. Усещате пеперуди в корема.

Пърхането на пеперудите в корема е знак за химия и привличане. Гъделичкащото усещане в стомаха ви е физически израз на емоционалната ви привързаност и страст. Вълнението, което партньорът ви предизвиква у вас има физическо изражение и стимулите, които нервната система изпраща към всяка точка на тялото ви се отразява именно чрез това приятно потрепване в корема.

3. Искате да целувате партньора си постоянно.

Целувките и прегръдките са израз на нежност и привличане, които определено подсказват силна химия между вас. Когато тръпката и страстта отминат желанието да целувате и прегръщате човека до себе си ще позатихне. Но ако с вашите отношения не е така и това желание не утихва, значи имате страхотна химия между вас, на която да се радвате.

4. Искате да градите бъдещето си заедно.

Един от знаците, че между вас има страхотна химия с потенциал за бъдеще във връзката е желанието ви да осъществявате целите си заедно. Мислите си за бъдещето заедно, правите планове, имате общи виждания за живота и сходни цели, които искате да постигнете. Това ви въодушевява още повече като двойка и ви кара да се чувствате по-привлечени един от друг, пише az-jenata.bg. Една от най-важните тайни на щастливата връзка е химията, която ви сплотява. Тя дава тласък на желанието ви да продължавате напред заедно по пътя на щастието.

5. Губите се в очите на партньора си.

Един от най-сладките признаци на силна химия е вглеждането в очите на партньора. Докато говорите и го гледате в очите, имате чувството, че светът спира да се върти за момент, времето се забавя, а вие сякаш не чувате какво ви говори, а пропадате в дълбоките му очи. Това усещане за безвремие омайва и ви кара да не можете да откъснете поглед от партньора си. Толкова ви е хубаво в негово присъствие, че забравяте за света наоколо.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.

Свързани новини