Отидете към основна версия

2 042 9

Заснеха Ози Озбърн за първи път, откакто се "пенсионира" - грохнал и състарен (СНИМКА)

  • ози озбърн-
  • black sabbath

"Принцът на мрака" бе диагностициран с Паркинсон през 2020 г.

Снимка: БГНЕС

Звездата на хеви метъла Ози Озбърн бе заснет за първи път навън, откакто през февруари 2023 г. отмени всички свои концерти за годината и обяви, че се отказва от сценични изяви. На снимката, публикувана във Фейсбук профила на Music That Rocks, легендата на Black Sabbath изглежда видимо грохнал и състарен, а освен от съпругата си Шарън е подкрепян и от бастун, с който мъчително преодолява височината на бордюра.

"Принцът на мрака" бе диагностициран с Паркинсон през 2020 г., а опитите за възстановяването му включваха три операции, лечение със стволови клетки, физиотерапия роботизирано лечение. Решаващи за "пенсионирането" на Озбърн от сцената са жестоките болки в гръбнака.

„Осъзнах, че не съм физически способен да направя предстоящото си турне в Европа и Великобритания, няма да се справя с пътуванията“, обоснова той спирането на концертните си изяви.

Озбърн е оригинален член на групата Black Sabbath и има успешна солова кариера, която му носи общо три награди Грами и четири награди за цялостно творчество. Black Sabbath бяха въведени в Залата на славата на рокендрола през 2006 г. За последно Ози Озбърн направи турне през 2018 г.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.

Свързани новини