Отидете към основна версия

3 067 35

Гущерови го закъсаха: Светлана пазарува на промоция, а Християн носи торбите (СНИМКИ)

  • светлана гущерова-
  • християн гущеров-
  • папарашки снимки

Това доскоро изглеждаше немислимо за двойката, свикнала с луксозен начин на живот и прислуга

Снимка: Instagram

Светлана и Християн Гущерови са засечени в ежедневна ситуация, далеч от бляскавия начин на живот, с който обикновено ги свързваме. Според информация на "България Днес", двойката е забелязана да пазарува хранителни стоки и основни продукти на промоция, обути в джапанки и без присъщия за тях лукс.

Милионерският наследник и бившата плеймейтка Светлана бяха видени в центъра на столицата, в автомобил, който има следи от няколко удара. Самата Светлана беше зад волана, а Християн се наложи сам да носи покупките – нещо, което доскоро изглеждаше немислимо за двойката, свикнала с луксозен начин на живот и прислуга.

След кратка среща с техен приятел пред банка, семейството се отправи към супермаркета, където пълнеха кошниците си с хранителни продукти, следейки внимателно за промоции. По време на пазаруването Светлана непрекъснато гледаше в телефона си, вероятно си е направила списък с нужните покупки.

Както е известно, Гущерови отново се събраха след поредица от драми и скандали. Преди няколко месеца Светалана обвини мъжа си, че е лъжец. И не иска да чуе за него. Дни по-късно пък плеймейтката се обясни в любов на Християн и показа, че отново са заедно и щастливи.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 18 гласа.

Свързани новини