Отидете към основна версия

628 1

Мистичен ден - време за откровения, познания и тайни

  • луна-
  • лунен календар-
  • астропрогноза за деня-
  • мистичен ден

Вслушвайте се във своя вътрешен глас

Снимка: Shutterstock

Луната е в последните градуси на знак Лъв и от 06:37ч до 12:43ч се движи на празен ход.

Уязвими остават зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

В 12:43ч Луната преминава в земния знак Дева, където ще остане до 01:21ч на 2 октомври

Дните на Дева са пълни с анализиране, организиране, фокусиране върху детайли и задължения, чистене. Грижата за семейството и здравето е на преден план днес. Оставете изясняването на партньорски отношения за друг ден. Трезвото поведение ще се прояви във всички сфери на живота. Знакът Дева засяга коремната област, особено храносмилателните органи. чувствителните хора имат проблеми с храносмилането. Затова в тези дни се препоръчва подходяща диета, не трябва да се приемат тежки или мазни храни. Правете упражнения за укрепване на коремните мускули.

Лунен календар: 27 лунен ден от 03:47ч на 29 септември до 04:51ч на 30 септември

Мистичен ден - време за откровения, познания и тайни. Усилва се стремежът към тайното, невидимото, окултното познание. Вслушвайте се във своя вътрешен глас. Отворете сетивата си. Може да намерите ненадейно изход от сложните ситуации. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение, задействат се мистериите на Нептун. Време за подготовка за нов жизнен етап.

Това е денят на намиране на своето "Аз", разбиране на своя житейски път, цел. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Символ на деня е Магическия жезъл и именно сега може да получите всички знания, които са ви нужни, да разберете в какво направление трябва да се движите. Може да срещнете нужните хора, да попаднете на книга или филм, случайно дочут разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне как да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Не отхвърляйте това, което ви се предлага днес (не само материално, може да е съвет, споделен опит, ново знание). Денят е добър за общуване с различни хора. Но не изключва конфликтни ситуации с роднини и приятели, пише novini.bg.

Домашни съвети: Добре е да вършите само малки домакински задължения около къщата. Можете да правите каквото искате, но така, че тази дейност да не изисква големи физически усилия. Днес е важно да завършите каквото започнете преди края на деня - не оставяйте нищо за следващите дни. Става за закупуване на правилните неща за вашия дом. Това могат да бъдат мебели, домакински уреди и електроника, както и декоративни предмети, кухненски уреди и дори храна. На този ден е подходящо да се пълни, а не да се изпразва. Насочете всичките си действия в дома, а не извън нея. Увеличете материалността на вашето жизнено пространство. Избягвайте безсмислени покупки, от които скоро ще се отървете. Придобитите вещи трябва да са необходими и полезни. Това ще подобри енергията на вашия дом.

Почивка и забавление: Днес можете да си почивате с чиста съвест, вероятно го заслужавате. И можете да го правите така, както искате. Всичко зависи от вас, вашите желания и възможности. Ако наскоро сте работили неуморно, били сте под стрес, умора, тогава вашият вариант за почивка е спокойно прекаран ден. Можете да отидете в парка, по-близо до природата или водоем или дори да останете у дома. Сега е моментът да помислите за себе си. Ако не работите физическа работа, а умствената работа ви натоварва, тогава активната почивка е това, от което се нуждаете в този момент. Ще бъде чудесно да прекарате деня активно, като колоездене или плуване в басейн.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини