Отидете към основна версия

1 158 18

Похотлив китаец, изневерил с над 300 жени, остана без работа и членство в партията

  • китай-
  • изневяра

Бившата му партньорка съставила обемиста PowerPoint презентация с подробности за предателството

Снимкa: Shutterstock

Жителка на Китай разбра за многобройните изневери на партньора си, направи презентация от 58 страници за това и я пусна в интернет, пише South China Morning Post.

През октомври 2023 г. жената, която предпочита да запази името си в тайна, започва да се среща с млад мъж на име Ши, който наскоро е завършил университет. Той получава работа като стажант-мениджър в централата на China Merchants Bank в Шенжен. Двойката прекарва почти девет месеца заедно, когато през юни 2024 г. жената намира доказателства за негова изневяра в телефона на Ший - романтична кореспонденция и еротични снимки. Тя обвинила приятеля си в изневяра. В отговор мъжът започнал да я моли за прошка и обещал, че това няма да се повтори. Жената му повярвала, но през септември разбрала, че Ши продължава да ѝ изневерява.

Тогава жената решила да отмъсти на половинката си. Тя изтеглила цялата информация от телефона му и съставила обемиста PowerPoint презентация с подробности за предателството. В слайдовете се казва, че Ши е имал връзки с най-малко 300 жени. Галерията на телефона съдържа порнографски снимки и видеоклипове на любовниците на Ши. Освен това от март до август мъжът е използвал услугите на проститутки девет пъти. След като създала презентацията, жената я публикувала в социалните мрежи. От 17 септември публикацията е получила 300 милиона гледания. Работодателите на Ши също научават за презентацията. Веднага след това той остава без работа - договорът с него е прекратен.

Мъжът е изключен от Китайската комунистическа партия. Бившата партньорка на Ши каза, че планира да го докладва на полицията за посещенията му при проститутки, което е престъпление в Китай.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.

Свързани новини