Отидете към основна версия

1 500 9

Участник в "Стани богат" използва за пръв път Ники Кънчев за жокер

  • стани богат-
  • ники кънчев-
  • въпрос-
  • участник-
  • жокер-
  • помощ-
  • водещ

Водещият трябваше да помогне на въпрос за 2000 лева

Снимки: bTV

Бившият кмет на Долна Оряховица и настоящ общински съветник Йордан Байчев бе първият играч, възползвал се от най-новия жокер в "Стани богат", а именно помощ от водещия - емблемата на шоуто Ники Кънчев.

Байчев, който е известен и с 11-те си победи в друго шоу за знание "Последният печели", показа подобаващи знания, но и немалка доза риск по пътя към големите пари. Той стигна до въпрос за 20 000 лева, но в крайна сметка си тръгна с 5000.

Участникът реши да се довери на Ники Кънчев на въпрос за 2000 лв. Той трябваше да разкрие кой измежду Доналд Тръмп, Тейлър Суифт, Бийонсе и Камала Харис през юли се е срещнал с 40 000 жени в платформата Zoom.

Ники Кънчев призна, че не знае отговора, но заложи на Камала Харис, а Байчев му се довери и това беше верния отговор.

На следващ въпрос и евродепутатът Радан Кънев се включи като жокер по телефона. Въпросът бе: "Какво е Юбари, отглеждано при строги условия в Япония, а цената му на търг може да надхвърли 20 000 евро?" Кънев знаеше, че в Япония се отглеждат много скъпи говеда, но че името им е друго. След 50 на 50 Байчев отгатна, че става въпрос за пъпеш.

Той продължи да играе, вече останал без жокери. Това не го спря и той заключи сумата от 5000 лв. Даде верен отговор и на въпрос за 10 бона. На този за 20 000 лв обаче се препъна, въпреки че се чудеше между верния отговор и този който маркира. Бившият кмет тръгна в правилния път на разсъждения, но колебаейки се между два отговора, пренебрегна домашната котка в полза на Исус Христос.

Котаракът обаче се оказа правилния отговор на въпроса кого физикът Джак Хетърингтън е подписал като свой съавтор през 1975 г. под псевдонима Ф.Д.Ч. Уилърд, пише show.blitz.bg.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.

Свързани новини