Отидете към основна версия

2 297 38

Венета Райкова има връзка с чужденец от 3 години (СНИМКА)

  • венета райкова-
  • връзка-
  • чужденец-
  • нова книга

Райкова направи голямо разкритие за личния си живот и творческите си успехи

Снимка: Instagram

Известната телевизионна водеща и писателка Венета Райкова направи голямо разкритие за личния си живот и творческите си успехи. В публикация в Instagram, тя сподели, че от три години е в щастлива връзка с чужденец.

Започнах нова връзка и работа по нова книга по едно и също време преди 3 години“, написа Райкова. Вероятно именно тази любовна връзка я е вдъхновила и подкрепила в последния ѝ творчески процес.


Тя гордо обяви, че десетата ѝ книга е вече завършена и предадена на издателството. Това ново заглавие, както подчертава Венета, не е художествена измислица, а базирана на истински истории и преживявания – характерен стил за нейните книги, които често разкриват интересни детайли от живота на популярни личности.

По отношение на връзката си, Райкова не скрива колко е щастлива: „Връзката ми е топ, сигурно защото той е чужденец“. Този коментар остави нейните последователи в социалните мрежи с въпроси и догадки за мистериозния мъж, който е успял да спечели сърцето на една от най-популярните български водещи.

Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 11 гласа.

Свързани новини