Отидете към основна версия

2 317 6

Зодиите, които не могат да пазят тайна

  • зодии-
  • астрология-
  • тайна

Ето кои са те

Снимка: Shutterstock

Тайните са нещо, което всеки носи в сърцето си. Понякога имаме нужда да споделим тайната си на приятели или на любимия си човек с надеждата, че тя ще остане запазена между нас. Но това не е способност на всеки човек. Някои зодии не умеят да пазят тайна и веднага, след като я споделите с тях, целият свят ще знае. Има три зодиакални знака, които се открояват от останалите с неспособността си да пазят тайни. Това не означава, че са задължително лоши приятели или партньори в любовта, пише az-jenata.bg.Те просто не умеят да се сдържат и имат чувството, че ще експлодират, ако не споделят научената тайна с някого, за да се разтоварят.

Кои са трите зодии, които изобщо не могат да пазят тайна?

Близнаци

Близнаците изобщо не могат да пазят тайна. Избягвайте да им споделяте съкровени разкрития, които наистина не искате никой друг да знае, защото Близнаците няма да се стърпят да разкажат на всички. Близнаците са въздушен знак, който действа импулсивно и не премисля последиците от действията си.

Много често имат навика да се обадят на някого, за да му споделят тайната, която са научили и да го накарат да си мълчи. Това изобщо не е гаранция, че тайната ви няма да обиколи всичките ви познати лека-полека. Ако наистина искате нещо да си остане скрито от света, не го споделяйте на човек от зодия Близнаци независимо колко ви е близък.

Близнаците са управлявани от Меркурий, планетата на комуникацията, което ги кара да общуват и говорят постоянно. Невинаги се усещат, че е време да замълчат, включително що се отнася до тайни. Близнаците не могат да се стърпят да разкажат тайната ви, защото имат чувството, че ще експлодират, ако не кажат какво са научили.

Везни

Везните са страхотни приятели. Те са готови да се притекат на помощ във всяка ситуация, да ви помогнат, да станат в 3 през нощта и да дотичат до вас, когато се нуждаете от подкрепа. Но не могат да пазят тайни.

Везните ще ви подкрепят във всичко, което е важно за вас, но ако решите да споделите тайна с тях, не очаквайте да я запазят. Те просто не умеят да си държат езика зад зъбите.

Везните не издават тайните нарочно. Много често изобщо не се усещат и го правят сякаш помежду другото в разговора. Леко и елегантно вмятат онова, което не бива да се изрича, като не се замислят за последиците. Много често главният мотив на Везните е да внасят баланс в отношенията.

Ако са по средата на конфликт, Везните се чувстват длъжни да направят всичко по силите си да възстановят мира. В такива моменти са способни да издадат тайна в името на това да потушат напрежението, без да си дават сметка, че така става по-лошо. Ако искате да запазите тайната си и това е много важно за вас, просто не споделяйте с Везните.

Още по-странното е, че самите те не споделят тайните си. Много трудно бихте изкопчили нещо съкровено от човек със зодия Везни. Умело пазят тайните си и избягват да говорят за тях, докато разпитват околните за всякакви подробности от техния живот.

Стрелец

Стрелците са представител на огнените знаци, които изобщо не умеят да пазят тайна. Те обичат да се забавляват, обожават приключенията, мразят да се замислят дълбоко за нещата от живота и изобщо не намират за нужно да пазят нечии тайни. Огнените знаци не се интересуват особено дали с думите и действията си ще наранят някого.

Не го правят нарочно, просто не размишляват толкова над това. Ако искате да запазите важна тайна за вас, просто не я споделяйте със Стрелец, защото това значи да я споделите с целия свят.

Стрелците обичат да привличат внимание. Общуват с лекота, комуникативни са и вмятат всякакви теми на разговор, за да поддържат интереса на околните, а и своя. Така често неусетно издават тайни, които дори са били изрично помолени да пазят.

Може да изпаднете дори в шок, когато чуете как Стрелецът разказва тайната ви и я превръща в повод за смях. Това е така, защото Стрелците са едни от най-безпощадно отворените към света зодии, които не намират за нужно да си поставят каквито и да е прегради в общуването.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.

Свързани новини