Отидете към основна версия

1 561 24

Гущерови разкриват семейните си драми в ефир срещу 10 000 лева

  • светлана гущерова-
  • христиан гущерув-
  • семейни драми-
  • интервю-
  • хонорар

Двамата ще гостуват заедно с дъщеря си Валентина в предаването "Животът по действителен случай"

Снимка: bTV

Християн Гущеров и съпругата му Светлана получили хонорар от 10 000 лева за участието си в предаването "Животът по действителен случай", разкриха близки до двойката пред Intrigi.bg. Това е сумата, която те са поискали за откровеното интервю пред водещата Алекс Сърчаджиева, което ще се излъчи тази събота.

Двамата ще гостуват заедно с дъщеря си Валентина, за да разкажат своята версия за семейните проблеми, които ги преследват от години. Основна тема в разговора ще бъдат отношенията между Християн и баща му, милионерът Добромир Гущеров, с когото синът е в дълбок конфликт. "Не търся пари от него. Търся приятеля си, другаря си," споделя Християн по време на интервюто, намеквайки за отчуждението в семейството.

Според слуховете, отношенията между баща и син се влошили заради натрупани хазартни дългове на Християн, което довело до замразяване на достъпа му до семейния бизнес и финансови средства. Двойката обаче представя друга версия, обвинявайки втората съпруга на Добромир – Диана, за разрива в семейството. "Завидяха ни, че сме щастливо семейство с 4 деца," коментира през сълзи Светлана Гущерова в емоционалното интервю.

Тази изповед ще бъде първият път, в който Християн и Светлана публично разкриват своята гледна точка за събитията, които доведоха до разрива в отношенията с бащата на Християн.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.

Свързани новини