Отидете към основна версия

3 623 31

Зрители заподозряха, че една от участничките в "Биг Брадър" всъщност е мъж

  • биг брадър-
  • ивонне рей-
  • спекулации

Новият сезон стартира с бурни коментари около участниците

Снимка: Instagram

Новият сезон на "Биг Брадър" стартира с бурни коментари около участниците, а една от най-обсъжданите личности е Ивонне Рей. При влизането си в къщата, блондинката впечатли всички с елегантна черна рокля и заяви, че пристига директно от луксозното княжество Монако. Със своето международно минало – с баща българин и майка наполовина испанка – Ивонне е живяла в различни държави по света. Освен с нейната космополитна биография, тя предизвика интерес и с твърденията, че е имала страстни мигове с Енрике Иглесиас и връзка с кмета на швейцарския град Лугано.


Въпреки това, най-голямо внимание привлякоха слуховете, свързани с истинския пол на Ивонне. Според спекулации, тя е родена като момче и след смяна на пола, се установява във Франция, пише Hotnews.bg. В последните години тя се завръща в България с амбицията да стане известна, но така и не успява да пробие, докато не влиза в "Биг Брадър". Това участие дава нова посока на нейната популярност, макар че част от зрителите остават скептични относно женствеността ѝ, коментирайки физическите ѝ характеристики.

Освен това, в пространството циркулират и твърдения от друг участник в риалити форматите – Кулагин, който заявява, че Ивоннe е работила в Монако като компаньонка и е търсила вниманието на холивудски знаменитости. Сред зрителите вече се зараждат спорове и догадки, като някои изразяват съмнения дали тя наистина е жена.

"Това жена ли е?", чуди се зрител. "Да не се окаже мъж?", коментира друг. "Това е мъж 100%", категоричен е трети.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.

Свързани новини