Отидете към основна версия

2 171 79

Слави Трифонов отново се подигра на ПП с песен-пародия (ВИДЕО)

  • има такъв народ-
  • пародия-
  • подигравка-
  • продължаваме промяната-
  • слави трифонов

Хората на Слави решиха пак да осмеят политическите си опоненти без да покажат тактичност или колегиалност

Снимка: БГНЕС

Сценаристите на Слави Трифонов отново решиха да подходят към политическите си опоненти както те си знаят. След като преди време пуснаха абсурдна подигравка към Лена Бориславова от „Продължаваме промяната-Демократична България (ПП-ДБ) с хита „Хищна хиена“, то сега на мушка е цялата партия на „Промяната“. И тогава, и днес, подобни удари не се приемат добре от обществото, независимо от политическите пристрастия.

Според депутатите на "Има такъв народ" това е нов "политически хит". Изпълнението е кавър на песента на Рени „Като птица съм свободна“, а в пеенето се включват сценаристите, които претендират, че са високопоставени политици, Тошко Йорданов, Александър Вълчев и Драгомир Петров, както и депутатите от „Има такъв народ“ (ИТН) Станислав Балабанов и Павела Митова. Предвид настоящия им ход, те все по-трудно ще затвърдят позицията си на сериозни и далновидни представители на политиката и дипломацията у нас.

Компанията се е събрала в буса на ИТН, с който предизборно обикалят страната, а видеото е качено в официалната страница на партията във Фейсбук. А текста към песента напомня за някои събития в „Продължаваме промяната“, отекнали в обществото.

„Специален поздрав за едни наши приятели“, казва в началото Александър Вълчев.

Ето какво гласи текстът на песента, която хората на Слави за нарекли „Песен за приятели“:

„Знаех промяната голяма,
ще бъде кражба и измама.
Вярвах аз, че вечно ще крадем.
Най-глупавите си идеи прокарах с тези деребеи...
Парапета още ще търся.

Като Кирцата съм проста,
и от право не разбирам.
От години свикнала съм
да подписвам само него.

Като Кирцата съм проста,
и от право не разбирам.
От години свикнала съм
да обичам само него...“.

Преди време Трифонов пусна и песен за съпредседателя на ПП Кирил Петков, която отново не се прие добре, а отзивите към подобни ходове по време на предизборна кампания бяха смесени. Докато някои го намират за забавно, други избиратели не смятат, че представителите на партиите трябва да се занимават с такива неща, докато страната ни тъне в политически хаос и неяснота в управлението.

ВИДЕОТО вижте ТУК.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 40 гласа.

Свързани новини