Отидете към основна версия

575 10

Доналд Тръмп обявява, че отново ще става дядо (ВИДЕО)

  • доналд тръмп-
  • дядо-
  • тифани тръмп-
  • бременна-
  • първо дете

Тифани Тръмп е бременна с първото си дете

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Доналд Тръмп обяви, че най-малката му дъщеря е бременна с първото си бебе.

Бившият президент, сподели, че 30-годишната му дъщеря Тифани, която споделя с бившата си съпруга Марла Мейпълс, очаква дете от съпруга си Майкъл Булос, обявявайки новината в Икономическия клуб в Детройт.

Докато изнасяше реч на събитието, Доналд разпозна няколко души в публиката, включително тъста на дъщеря си, д-р Масад Булос.

Той случайно е баща на съпруга на Тифани, Майкъл, който е изключителен млад човек," каза бившият президент. "И тя е изключителна млада жена. И тя ще има бебе. Така че това е хубаво."

Двойката започна да се среща през 2018 г., след като се срещна в клуба на Линдзи Лоън в Миконос, Гърция. След това се сгодиха през януари 2021 г., в края на мандата на баща ѝ като президент, споделяйки новината в социалните медии ден преди бившият президент да напусне поста.

Според източник Булос е предложил брак в Розовата градина на Белия дом с диамантен пръстен за 1,2 милиона долара.

"За мен беше чест да отпразнувам много важни събития, исторически поводи и да създам спомени със семейството си тук, в Белия дом, като никой от тях не беше по-специален от годежа ми с моя невероятен годеник Майкъл! Чувствам се благословена и развълнувана за следващата глава!“ ,написа Тифани написа в Instagram, когато обяви новината, добавяйки снимка на нея и Булос, усмихнати заедно на територията на Белия дом.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.

Свързани новини