Необходими продукти:
свински ребра - 1 кг; нар - 2 бр.; червено вино - 100 мл; червен пипер - 1 ч.л.; черен пипер - 1/2 ч.л.; сол - 1/2 ч.л.Начин на приготвяне:
В купичка смесваме черния пипер, червения пипер и солта.
Втриваме с ръце подправките, така че всички ребра да са равномерно овкусени. Подреждаме ребърцата в тава за печене.
Изцеждаме сока на единия нар и го изливаме при ребрата. Втория нар наронваме на зрънца и оставяме настрана.
Сипваме и виното и печем ребрата в загрята на 200 градуса фурна с вентилатор.
След час свинските ребърца са готови.
Сервираме в чиния и ги поръсваме със зрънца и сок от втория нар, пише gotvach.bg.