Отидете към основна версия

3 293 14

Есмер Омерова: Синът ми не помни Благо (ВИДЕО)

  • есмер омерова-
  • благой георгиев-джизъса-
  • бивша-
  • син

"Как да приеме българския футболист, който до ушите е в татуировки и с изкуствени зъби?", споделя рускинята с възмущение

Стопкадър: YouTube

Рускинята Есмер Омерова, бившата съпруга на Благой Георгиев, разкри в подкаст, че техният син Елай не общува с баща си, защото Благо не проявява интерес към него.

"И с двамата ми бивши мъже не общувам. Те не проявяват интерес към децата. Големият ми син не помни футболиста. Той е отраснал с баща ми и с брат ми. Как да приеме българския футболист, който до ушите е в татуировки и с изкуствени зъби?", споделя Есмер с възмущение.

Тя признава, че ако Благой реши да се свърже със сина си и изрази желание да общува с него, тя няма да му пречи. "Ако Благо дойде и каже: "Есмер, искам много да общувам със сина си", ще му кажа: "Добре, но пази някакви граници, защото той вече е личност."

Есмер и Благой се запознават, докато той играе в "Рубин" (Казан), но след сватбата им през 2015 г. и раждането на сина им, връзката им бързо приключва, когато Елай е едва на половин година. След развода, Есмер преминава през още едно неуспешно брачно партньорство, което завършва с раждането на второ дете, Заид, припомня "България Днес".

Тежките моменти за Есмер не приключват само с развода – тя и семейството ѝ се изправят пред сериозни финансови проблеми, натрупвайки дълг от 10 милиарда рубли (около 200 милиона лева) заради съдебни дела и финансови загуби, свързани с бизнеса на баща ѝ.

Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 24 гласа.

Свързани новини