Отидете към основна версия

535 4

Анджелина Джоли разкри общото между нея и Мария Калас

  • анджелина джоли-
  • мария калас-
  • биографичен филм-
  • самота

Носителката на Оскар играе покойната оперна певица в предстоящия биографичен филм „Мария“

Снимка: ЕРА/БГНЕС

На премиерата на филма "Мария" в Холивуд, част от фестивала на Американския филмов институт, Анджелина Джоли сподели за връзката си с легендарната оперна певица Мария Калас, чийто образ ще пресъздаде в предстоящия биографичен филм. В интервю тя разказа за своето сходство с Калас, подчертавайки, че и двете споделят "известна самота" и отдаденост на работата.

Има елементи от живота на Калас, които разбирам на дълбоко ниво,“ сподели Джоли. "Тази самота, която идва от непрекъснатия стремеж към съвършенство и всеотдайност в професията, е нещо, което усещам и аз."

Джоли признава, че и тя, подобно на Калас, е взискателна към себе си и отбеляза: „Може да съм несъвършен човек, но работя много усърдно, тя прави същото.“

Филмът "Мария", режисиран от Пабло Ларан, разказва за живота на Калас, която, след бурна кариера и множество изпитания, се оттегля в Париж. Проектът проследява последните години на оперната легенда и подчертава контраста между нейния бляскав публичен живот и уединението ѝ зад кулисите.

С участието на Коди Смит-Макфий, Алба Рорвахер, Пиерфранческо Фавино и Валерия Голино, филмът направи своя дебют на филмовия фестивал в Ню Йорк, където получи овации. На премиерата Джоли изрази признателността си към екипа, заявявайки: „Щастлива съм, че съм тук и че имам възможност да споделя тази сцена с тези изключително талантливи и прекрасни хора.“

Филмът "Мария" ще бъде в избрани кина от 27 ноември и ще излезе в Netflix на 11 декември.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини