Отидете към основна версия

5 870 90

Рут Колева: Не подкрепям ГЕРБ, БСП, ДПС и всички производни твари

  • рут колева-
  • музиканти-
  • избори

По никакъв начин не окуражавам публиката или музикалната гилдия да гласува за управлението, довело до тази безобразна екзистенциална криза в сектора "музика", заяви певицата

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

"След всичката безумна логорея, която чета от снощи в интернет искам да заявя много ясно и точно, че никога не съм била или възнамерявам да бъда поддръжник на управлението на ГЕРБ. По никакъв начин не окуражавам публиката или музикалната гилдия да гласува за управлението, довело до тази безобразна екзистенциална криза в сектора "музика". Аз съм протестирала активно на ВСИЧКИ протести в последните 13 години и нямам намерение да променям позицията и мнението си. Държа да отбележа, че през живота си не съм участвала на предизборен концерт, нито по някакъв друг начин съм подкрепяла ГЕРБ, БСП, ДПС, Патреотите, Марешки, Слави, Черепа, Маяма и всички производни твари".

Това написа в профила си във Фейсбук певицата Рут Колева.

"Както заявихме многократно, тази инициатива е подадена още преди една година, като интензивно работим по нея от няколко месеца. Това, че ѝ се обръща внимание сега е ясно на всички ни, че се случва защото идват избори. Това, обаче не променя факта, че голяма част от хората в този сектор живеят на ръба на оцеляването след почти 1 година безработица. Намирам за адски пошло и грозно, че из мрежата циркулират снимки и коментари към публични личности, че някой (видиш ли) бил в Занзибар, ама "просел помощи". Разберете, причината това писмо да бъде адресирано от голяма част от публичните личности (музикални "звезди") от нашия сектор е, защото за първи път се обединихме като гилдия с единствената цел да си помогнем взаимно! Масата не разпознава имена като Филип Александров, Атанас Попов, Росен Ватев, Вили Стоянов (и стотици други), независимо, че това са професионални музиканти с над 20 годишен опит, които свирят редом до тези "звезди" в най-големите зали и сцени в България.

Аз лично няма да кандидатствам по тази програма. Искам моите колеги с които свиря вече 11 години да могат да си позволят да си платят сметките и наема. Това е честно и това е човешко.

И понеже по профилите на разни "колеги" циркулират коментари, кой-какво дължи на държавата и дали има право на помощ от нея като такава ви прилагам следното (имам и златен талон, ако има значение, ама аре - карай).

Успех на всички ви и бъдете здрави (без препратка към Черепа тука)", допълни Колева.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 39 гласа.

Свързани новини