Отидете към основна версия

9 449 48

Николай Слатински: Предаваме Македония за сметка на Албания

  • пламен николов-
  • премиер-
  • итн кабинет-
  • слави трифонов правителство

Както е казал слепият - ще поживеем, ще видим

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Няма да кажа нищо отрицателно за кандидата за премиер на ИТН, продиктувано от моето крайно негативно отношение към ИТН, които през последните дни се изложиха порядъчно и породиха съмнение у мен за адекватност, порядъчност, политически капацитет и интелект.

Както е казал слепият - ще поживеем, ще видим.

За мен е важно какво мисли този кандидат за премиер за системата за национална сигурност и злостното ѝ използване чрез ръчно управление от ББ за прокарване на неговите бизнес интереси и прикриване на истината за чекмеджетата, за смачкването и смазването на определени бизнесмени и дори за обслужване на интересите на Ердоган.

Не ми стана ясно знае ли кандидатът точно какво е Преспански договор и между кого и кого е този договор, но тук малко ще замълча, защото моето лично мнение е, че не е национално отговорна външна политика на България тази, която лобира за членството на Албания в ЕС и не позволява членството на [Северна] Македония в ЕС. Това е сложна тема, тук лесно с патрЕотарство и каракачанлък се печелят дивиденти и мога да бъда охулен и обвинен в антинационални чувства.

Това изобщо не е първият човек, дошъл от бизнеса в политиката - мога да приведа поне 25 имена на подобни хора на високи постове преди него.

И малко ме смути изказването, че България не е имала такъв премиер преди него - не само защото той още не е премиер; но и защото какъв премиер си се съди не от това, какво си правил преди да станеш премиер, а какво правиш докато си премиер.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 95 гласа.

Свързани новини