Last news in Fakti

31 Юли, 2021 16:00 9 428 48

Николай Слатински: Предаваме Македония за сметка на Албания

  • пламен николов-
  • премиер-
  • итн кабинет-
  • слави трифонов правителство

Както е казал слепият - ще поживеем, ще видим

Николай Слатински: Предаваме Македония за сметка на Албания - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Няма да кажа нищо отрицателно за кандидата за премиер на ИТН, продиктувано от моето крайно негативно отношение към ИТН, които през последните дни се изложиха порядъчно и породиха съмнение у мен за адекватност, порядъчност, политически капацитет и интелект.

Както е казал слепият - ще поживеем, ще видим.

За мен е важно какво мисли този кандидат за премиер за системата за национална сигурност и злостното ѝ използване чрез ръчно управление от ББ за прокарване на неговите бизнес интереси и прикриване на истината за чекмеджетата, за смачкването и смазването на определени бизнесмени и дори за обслужване на интересите на Ердоган.

Не ми стана ясно знае ли кандидатът точно какво е Преспански договор и между кого и кого е този договор, но тук малко ще замълча, защото моето лично мнение е, че не е национално отговорна външна политика на България тази, която лобира за членството на Албания в ЕС и не позволява членството на [Северна] Македония в ЕС. Това е сложна тема, тук лесно с патрЕотарство и каракачанлък се печелят дивиденти и мога да бъда охулен и обвинен в антинационални чувства.

Това изобщо не е първият човек, дошъл от бизнеса в политиката - мога да приведа поне 25 имена на подобни хора на високи постове преди него.

И малко ме смути изказването, че България не е имала такъв премиер преди него - не само защото той още не е премиер; но и защото какъв премиер си се съди не от това, какво си правил преди да станеш премиер, а какво правиш докато си премиер.


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 95 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко Разбойко

    34 9 Отговор
    Албанките са много готини!

    Коментиран от #9, #33, #40

  • 2 Пич

    60 19 Отговор
    Откъде да знае бе , той е специалист по нищо... По добре шахматистката да бяха оставили за премиер... Егати...

    Коментиран от #12

  • 3 Хипократ

    50 25 Отговор
    Да наистина България не е имала такава утрепка за Премиер!!!???
  • 4 Емил

    32 30 Отговор
    Слатински, продължавай да плюеш по всички - така само им дигаш рейтинга! Не разбра ли, че никой не харесва ченгета като теб!
  • 5 хъхъ

    48 4 Отговор
    На кого я предаваме, тя отдавна не е наша. Путин взе Крим, ама Русия има армия, ние с пиратките на ВМРО, които хвърляше Джендърбазки ли ще си върнем Македония? Стига глупости.

    Коментиран от #34

  • 6 Прометей

    31 11 Отговор
    След проста мутротиква проста утрепка
  • 7 Емил

    26 28 Отговор
    Македония ще влезе в ЕС, когато скъса с Москва! Дотогава ще ви слушаме воплите русофилистични!!!

    Коментиран от #25

  • 8 зевзек

    46 11 Отговор
    тоя ман гал прошарен грозен, говореше за Преспански договор, а имаше предвид нашия договор от 2017 година, толкова е прост, че не знае къде се намира, и за какво говори, понеже няма да има министерство по ромските въпроси, дай направо да вземем прост ром, дистрибутор на бански и гащи, и да го сложим за министър председател

    Коментиран от #14

  • 9 Шиптъри

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко Разбойко":

    За Дуа Липа ли говориш или за Елени Фурейра? Хубави са, ама... албанска муцуна.
  • 10 Напомнително :

    32 5 Отговор
    Не трябва да позволим влизането на Македония в ЕС, защото така ще вкараме в него и гадните албанци.
    Тези "македонци", които са от български произход и с българско самосъзнание ще влязат поединично, като им дадем наши паспорти.
    Ако наложим вето на Сев.Македония ще спечели целият Европейски съюз. Ще загубят САЩ, Турция, сърбоманските келеши-еничари, албанската мафия и "българските" соросоиди(майкопродавци).

    Забележка: На семействата на измекярите Заев и ПЕДЕРовски да не се дават български паспорти!
  • 11 така така

    27 3 Отговор
    Как може някой от бизнеса за един ден директно в политиката, че и министър-председател?? Това не е ли едно долно премятане на българския избирател?

    Коментиран от #17

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 5ко

    8 5 Отговор
    Тоя к`во бе? Да не иска та си плюем на историята, та да не изпуснем маклайланд? Неколчо, ти от де се пръкна?
  • 14 LOSHIA

    12 1 Отговор

    До коментар #8 от "зевзек":

    Липсата на ум обикновено е съпроводена с простотия в излишък‼️

    Коментиран от #15

  • 15 зевзек

    4 1 Отговор

    До коментар #14 от "LOSHIA":

    дали си по лош от мене, искаш ли да се пробваме
  • 16 Дръню

    17 1 Отговор
    Този господин да не би да се опитва да ни вменява чувство за вина? Спрямо Албания на България й е все едно, просто сме заявили, че нямаме нищо против. Що се отнася за СМ, има договор нека го изпълнят поне него и тогава ще видим!
  • 17 Сесесере

    11 3 Отговор

    До коментар #11 от "така така":

    Не е Долно премятане щото не сме гласували за чалгари!
  • 18 Вълканов

    10 0 Отговор
    Независимо че Премиерите имат около себе си експерти по всяко направление на водената политика, непознаването основното по дадена тема за управление може да донесе объркване, щети за държавата.
    В момента на България ѝ трябват за Премиери много добри до експерти, човек с перфектни познания по икономика и финансии, за да ни изтегли от този батак, в който ни вкараха послушковците на Американизма и Евросъюза. От много добра икономика, всичко бе разорено и сме последни. ФИЛОСОФИЯТА може да дава общ поглед, но не и конкретност.
    Необходими са добри юридически познания, за да не ни забатачат в някоя афера, натрапвана ни отвън. Познаването на историята ни, нрава и обичаите, бита определя добрата национална кауза.
    Господин премиерът трябва познава не само собствения народ, но народностите и етноса, които заедно с народа съставляват нцията ни, но за съжаление по изискнване но Европейските либералисти Народ и народности търпят лишения в полза на етноса.
  • 19 Перо

    7 2 Отговор
    Най-малко мутренския случайник има право да коментира назначенията!
  • 20 Македонец

    3 11 Отговор
    А што е со Македонците во Албанија, ќе ја блокирате ли Албанија на патот за Европејскиот Сојуз ако не ги признае како Блгари?

    Коментиран от #23, #24

  • 21 Шорти

    8 1 Отговор
    Министре има много проблеми за решаване в България, Албания и Македония изобщо не ме интересуват
  • 22 Тиква

    9 3 Отговор
    Слатински, ти си едно от големите Мекерета на прехода и явно искаш още. Едно помни, хората все пак не са тъпи и помнят кой си!!!
  • 23 Лейка

    19 0 Отговор

    До коментар #20 от "Македонец":

    Никой не Ви блокира дефакто! Вие сами си го правите и дано имате малко акъл поне.
  • 24 историята

    10 0 Отговор

    До коментар #20 от "Македонец":

    Маке, опитваш се да кажеш, че пишеш на македонски език ли, ха ха.
  • 25 НедоЕмил

    11 0 Отговор

    До коментар #7 от "Емил":

    Лепенето на етикети без покритие е израз на кретеншзъм бедни ми емилчо! Слатински моое да "вечна" опозиция ( в повечето случаи перфектна), може да е преподавател и да работи като учен в сферата на сигурността, но НИКОГА не е бил ченге доносник и т.н.!! А и в случая е прав НИЕ наистина сме нямали тащъв кандидат премиер който да се изхвърля така ( българия е нямала такъв ...) и веднага след това мерака да ревизира Преспанския!!!!! договор!!! Отделен е въпроса как и защо се стигна до такъв драстичен момент в отношенията ни с македония и тоталната золация и неразбиране на позицията ни в ЕС!!! Но с калинките на ББ и очертаващия се премиер рекламчик философ по спортни продукти напомпано по бойковиски самочувствие, който говори преди да мисли,май пак сме до КРИВАТА КРУША!!!
  • 26 Страх и памперс

    11 1 Отговор
    Хора събудете се статуквото ни пробутва ИТН, нови предсрочни избори това е. Слави се погаври с надеждата на Българския народ.
  • 27 Павел Пенев

    9 3 Отговор
    Николайчо,нали знаеш,че си български седесар и следователно предател. Албания трябва да бъде отделена от РСМ,защото никога не са имали отрицателно отношение към нас, и признаха българско малцинство.Това е разликата с идиотите от Скопие, за това няма да влизат в ЕС. И без това искат да правят Шенген със Сърбия а точно от Сърбия идват нашите проблеми между двата братски народа.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 БСП КОМУНДЕ

    3 2 Отговор
    ТОЯ МИНАЛ ЛИ Е ОБУЧЕНИЕ В МОСКВЕ И ИНСТРУКТАЖ В...
    .КГБ
  • 30 ДРАГАН ЦАНКОВ....28

    5 1 Отговор
    С НАС НИКОЙ НЕ СЕ КОНСУЛТИРА ЗА НОВИЯ ПРЕМИЕР
  • 31 гуем смях

    3 0 Отговор
    амо неска ни го начукаха и на министри и хисторици!!
    щото "кой е маке. се е юнак" от хилади години!!
    да си горят дипломити !!!
  • 32 ...

    6 2 Отговор
    Македония отдавна е на Албания, съвсем скоро ще се цепне половината им територия към Албания, а останалото би трябвало да дойде към България. Но мен това не ме интересува, Македония и Албания у лево, тука си имаме достатъчно проблеми, те там да се гледат шиптъри и психично болните българи около Вардар и така...
  • 33 турист

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко Разбойко":

    Така е. И всичките с големи........претенции.
  • 34 ...

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "хъхъ":

    Ние сегашната територия не може да си опазим, още ще взимаме... Аз още имам страхове за Кърджали и Разградската република, те за макетата ми говорят... Дайте да се оправим първо с турците и циганите тука у нас, пък после да гледаме Македония и шиптърите в Тетово...
  • 35 СЪСЕДЕ

    0 4 Отговор
    ИТН ЩЕ ВИ ПОКАЖЕ НОВИТЕ ПРАВИЛА ЗА ПРАВЕНЕ НА ПОЛИТИКА. СТАРИТЕ ДИНОЗАВРИ , АКО НЕ СЕ НАУЧАТ НА НОВИТЕ МЕТОДИ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ КАТО ПОЛИТИЦИ. Коалициите са отживелица. Вижте патриотите. Еднопартийното управление - отживелица. Спомнете си за ГРОБ и КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ. ВРЕМЕ Е ЗА ПЛАВАЩИ ПЯСЪЦИ. ОЦЕЛЯВАТ ТЕЗИ КОИТО МОГАТ ДА ПЛУВАТ В ПЛАВАЩИ ПЯСЪЦИ. КОЙТО НЕ МОЖЕ БЕЗ ТВЪРДА ПОЧВА ПОД КРАКАТА ПО ДОБРЕ ДА СЕ ОТТЕГЛИ.
  • 36 СЪСЕДЕ

    5 1 Отговор
    Оставете Макета да си живеят живота.
    Да признаят правата на българите и да спрат с говорене и писане с омраза.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Препатил

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бойко Разбойко":

    Готини..ама миришат беее....
  • 41 Чугуна

    4 0 Отговор

    До коментар #39 от "Скопие":

    Македонски , ама наш кога. Всъщност няма голямо значение. До година -две, сте се разпаднали...само ще стоим настрана и ще ви гледаме сеира.Като те напънат албанците, друго ще пееш..по-голям българин от мене ке станеш.

    Коментиран от #44

  • 42 защо

    1 3 Отговор
    всички гербери заляхте медиите,за да показвате колко сте разочаровани от ИТН?Вашата акция не струва погледнете си бройката бореща се за плюсове,колко е малка и нещастна.Избирателите на ИТН не коментират по сайтовете,за да спорят с разни тъпани правени от един бащица известен с малкия си мозък и голяма кратуна.Те гласуват за промяната и против порочния модел на политика.Днес е Слави утре може да е друг вашия край все някога ще дойде и колкото по-късно толкова по-болезнено за вас
  • 43 БГ Маке

    2 0 Отговор
    Николайчо Слатински Македония не иска да влезе в ЕС С Албанците проблеми нямаме никакви Даже и признаха за Българско малцинство там Докато Югомакедонците гледат да ни забият големия нож в гърба и ако им се отдаде и най малка възможност ще го направят Не се съмнявай
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Уйке

    0 0 Отговор
    Това с Преспанския договор няма да от звучи лесно, както не отзвуча и Пекин столицата на Виетнам според Караянчева!
  • 46 Буцефал на Санде МакеДонски

    2 0 Отговор

    До коментар #39 от "Скопие":

    Гумено главо сърбоманска ,"пишувате"на маймуница от сърбите!
  • 47 бай Даньо

    1 0 Отговор
    Защо му давате трубуна на тоя глупак Слатински!? Абсолютно българския интерес е да вкара в ЕС Албания и да НЕ позволи такава Македония да влезе. Ако вкараме Албания в ЕС тя самата ще спира Македония (и Сърбия) за ЕС докато не изкристализират осъзнаването на славянското население в РСМ като българи. Ако това не стане както казва Ванче "Македония без българи огън да я гори!". Сърбия също ни трябва да е извън политическите и военни съюзи в които е България за да може да се разправим с тях за всички "братски" техни дела когато му дойде времето. Слатински глупако неден, България не е Белгия да играем широкоскроени еврогейски игри , ние сме на балканите , поне Гърция ви показа как се прави... Ти като знаеш какво е преспански договор какво разбираш от него?
  • 48 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор
    Руcкaтa мурзилкa cлaтинCКИ ce рaзквичa. Oбрaзoвaниe: Виcшe oбрaзoвaниe - мeхaникa - Хaркoв, Укрaйнa (тoгaвa CCCР), Държaвeн унивeрcитeт, Фaкултeт пo мaтeмaтикa и мeхaникa, 1975-1979 г. Дoктoр пo мaтeмaтикa (Кaндидaт нa мaтeмaтичecкитe нaуки), Хaркoв, Укрaйнa (тoгaвa CCCР), Държaвeн унивeрcитeт, 1982-1986 г., Мeхaникa нa нeпрeкъcнaтитe cрeди, диceртaция "Някoи виcкoзнoплacтичecки тeчeния нa нaмaгнитвaщитe ce cрeди", И ИЗВEДНЪЖ .... Дoцeнт пo мeждунaрoднa и нaциoнaлнa cигурнocт – 2002 г. Прoфecoр пo мeждунaрoднa и нaциoнaлнa cигурнocт – 2012 г. ..............................................Aмa рaзбирa ce, чe нe e МУРЗИЛКA!!!
    Руcия нямa нуждa дa ни бoмбaрдирa, дocтaтъчнo e дa aктивирa cвoитe "cпящи клeтки". Миниcтър прeдceдaтeл нa БЪЛГAРИЯ в пeриoдa 1950-1956 г. e пoлкoвник oт НКВД c пceвдoним Cпaртaк. Cтaвa въпрoc зa caтрaпa - вълкo чeрвeнкoв. Зa бaй тoшo нe знaм, нo тeзи прeди нeгo, кoмуниcтичecки миниcтър прeдceдaтeли, дo eдин ca oфицeри oт Лубянкa... Цялaтa ни държaвнa cтруктурa e oкупирaнa oт руcкитe \"cпящи клeтки\", eдинcтвeнo гeн. Б. Бoриcoв уcпя дa прoбиe oгрaничeниятa c хитрocт, зaщoтo гo пoдцeнихa интeлeктуaлнo нeгo, a и БЪЛГAРCКИЯ НAРOД e умeн и мъдър. Ocвeн тoвa, чecтнo кaзaнo имaхмe нeвeрoятeн шaнc c Гoрбaчoв и Eлцин, a мoжe би и Гocпoд e Бългaрин, чe хвaткaтa ce oхлaби и бързo Бългaрия пoe глъткa въздух....