Отидете към основна версия

8 875 40

БСП, по-кротко с Радев

  • бсп-
  • румен радев-
  • кирил петков-
  • партия

Бъдещата партия на Кирил Петков ще преобърне наопаки цялата политическа система

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Един призрак броди из столетницата. Призракът се казва Кирил Петков. И заради този призрак позитановци притискат държавния глава със сакралното питане – Ти подкрепяш ли партийното строителство на служебния кабинет? Е, и какво ще се случи, ако Радев отговори положително? Ще се притури планината, или земята ще спре да се върти около слънцето?

Нищо няма да се случи. Просто червените отсега търсят оправдание за поредната си изборна издънка. Като онази през 2017-та, когато Корни се изцепи по въпроса какво ѝ е отнело демокрацията. Да, бъдещата партия на Кирил Петков ще преобърне наопаки цялата политическа система. Пораженията за БСП, обаче, ще бъдат минимални. Така че Нинова трябва немедлено да решава какви ще са изгодите от избори две в едно и отсега да настройва предизборната тактика и стратегия. И, разбира се, по-кротко с Радев...


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 47 гласа.

Свързани новини