Отидете към основна версия

9 633 40

Полетът надолу

  • бсп-
  • статукво-
  • политици

Лявото движение винаги е било символ на надежда, обединение и развитие

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Не, определено е неуместно да укоряваме БСП, че представлява статуквото! Защото понастоящем територията BG и преживяващите на нея не са подвластни на политиците... Нито дори на чуждите посолства и турската пета колона... Ние сме в ръцете на мафията. Това е факт. Ала също така не може да се отрече, че недоносчето без характер и идеи от „Позитано“ 20 е част от прехода. То изпълни ролята си в големия грабеж и сега стои на ръба на пропастта, в която някога бутна републиката... Зяпа надолу, пристъпва от крак на крак и аха̀ да загуби равновесие... Е, все някога ще политне – няма как в нищото, останало след държавата, да съществува партия.

Лявото движение винаги е било символ на надежда, обединение и развитие. И по принцип сега по улиците и площадите в София и провинцията би трябвало да ври и кипи... Поводите са много, с лопата да ги ринеш: въвеждането на еврото, инфлацията, престъпността, монополистите, нароилото се продажно чиновничество, трудовата експлоатация, превръщането на земята ни в американски плацдарм... Какво ли още не?! Но червените чиновници са се изолирали от обикновените хора. Хаосът в последното Народно събрание беше пример за това. Опитът за присламчване към управлението на идейните противници свидетелства за безпринципност и липса на самоуважение. Никакви благородни намерения не могат да извинят този позор. Изобщо, остава усещането, че БСП бе употребена в поредната сценка, написана от Щатското посолство, в ущърб на българското общество.

След преврата през 1989 година самозванците социалисти не спряха да продават отечеството и нашето доверие, унищожиха ни морално. Cетих се за един цитат от Евангелието: „Не бойте се от ония, които убиват тялото, а душата не могат да убият; но по-скоро бойте се от оногова, който може и душа и тяло да погуби в пъкъла“.

Мисля, че ние, народът, се нуждаем не от представители, отнемащи цялата ни сила. Потребни са водачи, които да учат да се уповаваме на собствените възможности, да работим и да обичаме родината. Ако ще има промяна, тя трябва да започне от нас.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 44 гласа.

Свързани новини