Last news in Fakti

23 Септември, 2021 10:00 9 628 40

Полетът надолу

  • бсп-
  • статукво-
  • политици

Лявото движение винаги е било символ на надежда, обединение и развитие

Полетът надолу - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Не, определено е неуместно да укоряваме БСП, че представлява статуквото! Защото понастоящем територията BG и преживяващите на нея не са подвластни на политиците... Нито дори на чуждите посолства и турската пета колона... Ние сме в ръцете на мафията. Това е факт. Ала също така не може да се отрече, че недоносчето без характер и идеи от „Позитано“ 20 е част от прехода. То изпълни ролята си в големия грабеж и сега стои на ръба на пропастта, в която някога бутна републиката... Зяпа надолу, пристъпва от крак на крак и аха̀ да загуби равновесие... Е, все някога ще политне – няма как в нищото, останало след държавата, да съществува партия.

Лявото движение винаги е било символ на надежда, обединение и развитие. И по принцип сега по улиците и площадите в София и провинцията би трябвало да ври и кипи... Поводите са много, с лопата да ги ринеш: въвеждането на еврото, инфлацията, престъпността, монополистите, нароилото се продажно чиновничество, трудовата експлоатация, превръщането на земята ни в американски плацдарм... Какво ли още не?! Но червените чиновници са се изолирали от обикновените хора. Хаосът в последното Народно събрание беше пример за това. Опитът за присламчване към управлението на идейните противници свидетелства за безпринципност и липса на самоуважение. Никакви благородни намерения не могат да извинят този позор. Изобщо, остава усещането, че БСП бе употребена в поредната сценка, написана от Щатското посолство, в ущърб на българското общество.

След преврата през 1989 година самозванците социалисти не спряха да продават отечеството и нашето доверие, унищожиха ни морално. Cетих се за един цитат от Евангелието: „Не бойте се от ония, които убиват тялото, а душата не могат да убият; но по-скоро бойте се от оногова, който може и душа и тяло да погуби в пъкъла“.

Мисля, че ние, народът, се нуждаем не от представители, отнемащи цялата ни сила. Потребни са водачи, които да учат да се уповаваме на собствените възможности, да работим и да обичаме родината. Ако ще има промяна, тя трябва да започне от нас.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 44 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гадно

    68 5 Отговор
    Така е, но всичко това се отнася и за останалите партии. Затова хората вместо да гласуват ходят за гъби.

    Коментиран от #6, #37

  • 2 Шоп

    10 68 Отговор
    До 2 години от сегашните партии в парламента ще останат само ДБ и ДПС.

    Коментиран от #18

  • 3 Сандо

    61 19 Отговор
    Войната срещу БСП ще се води до пълното и подчиняване на новите варвари.И това е тъжно,защото тя остана единствената,която можем да наречем Партия в класическото разбиране за такава.А и освен това цел е разбиване на лявото по подобие на дясното,което на практика наистина ще превърне политическото пространство в блато.
  • 4 др Гей Билтс

    29 10 Отговор
    "Сeтих ce зa eдин цитaт oт Eвaнгeлиeтo: „Нe бoйтe ce oт oния, кoитo убивaт тялoтo, a душaтa нe мoгaт дa убият; нo пo-cкoрo бoйтe ce oт oнoгoвa, кoйтo мoжe и душa и тялo дa пoгуби в пъкълa“." А сега се сети и за ваксината..
  • 5 вижда се

    60 21 Отговор
    А боко уби държава и народ.!!!!

    Коментиран от #22

  • 6 Механик

    48 15 Отговор

    До коментар #1 от "гадно":

    Определено е така.
    За кого да гласуваме? За разни зализани първенюта зависими от сороските НПО-та ли? Или за бивши сикаджии с доказан престъпен живот и присъди? Може би за тия, които предадоха предишна система и обрекоха на глад милиони пенсионери. Или пък за наследниците на предните?
    Ми няма да гласуваме, защото не виждаме за кого. Всички са със зависимости. Едни са зависими от посолствата, други от МВФ и Световна Банка. Повечето са зависими от НПО-тата на сосрос, а някои са зависими от всичкото това заедно.

    Коментиран от #8, #10, #28

  • 7 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    24 47 Отговор
    Нинова, как ще защитите трудещите се от безогледното им ограбване от Радевите цени....
  • 8 честен ционист

    12 30 Отговор

    До коментар #6 от "Механик":

    Изборите са за баламите, казвам ти го като никога неупражнявал вота си.
  • 9 НЯКОЙ

    36 2 Отговор
    Някъде в "прехода" се изгуби това човекът да бъде почтен - към себе си и към другите!
  • 10 гадно

    13 17 Отговор

    До коментар #6 от "Механик":

    Лично аз засега не съм решил и като нищо ще отида за гъби.
  • 11 Будилник

    20 27 Отговор
    Отдавна не бях чел комунистически хистерии пълни с агресия, лъжи и откровени иди отии. Браво на автора, добре се е справил. Колко вървят такива антрефилета в рубли?
  • 12 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    20 33 Отговор
    Нинова, как ще защитите народа от убийствените цени на Радев
  • 13 гнус

    34 19 Отговор
    БСП ли ?! Какво общо има БСП с "угнетените и унизените" ??? С "баламите" ,които не можаха да приватизират нито "Импекси" ,нито "Панаири" ,нито хотели и заводи ???!!! Демагози гнусно-продажни и долни лъжци - това е БСП !!! (пък който иска - да продължава да им вЕрва)
  • 14 ФЕН

    11 16 Отговор
    Докато не се даде път на младите и неопетнени с минало хора в БСП ...ще вървят на долу! А може и да се окажат след 6-7г. и без млади кадри и ....чао БСП ! Сега е преломния момент за партията да се подмлади....ама надали!

    Коментиран от #25

  • 15 БСП лети

    15 19 Отговор
    със свъхзвукова скорост към дъното. До м.април 2022г. ще бъде партия- призрак и ще се срине официално. Ще се споменава само беглом от разни политолози като пример за некомпетентност и алчност.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 !!!?

    29 31 Отговор
    Ей русофилията само циври - още лее лиги и сополи по "вечната дружба", когато страната ни беше превърната в жертвен агнец на Кремъл, с 120 хилядна армия пушечно месо, 3000 руски инструктори и сума ти е "зделано в ссср" кютуци, поради което над главите ни висяха над 70 атомни бойни глави на Шестия американски флот !!! Сега на този соц носталгик му пречат 200 души американски персонал обслужващ радарите за наблюдение зулумите на империята на злото в Украйна !!!?

    Коментиран от #24

  • 18 ФЕН

    24 6 Отговор

    До коментар #2 от "Шоп":

    ЕМИ ТЕСА ЕДНО!!ДБ е проектна ДПС! По точно ДБ се създаде от свободни хора ...но беше налазена от ДПС като пряка заплаха за тях и беше внедрен Хр.Иванов и гн.Атанасов да размият проекта и УСПЯХА за 2017.После промениха сценария след протестите и ги изтипосваха като новото протестно движение само дето никой не повярва
  • 19 3.14К

    21 11 Отговор
    Много елементарна пропаганда и внушения за човек поставил пред името си инж. Соросоидите и джендърите забравиха за геноцида и кражбите на герб и цялата.им енергия е насочена за дискредитиране на БСП. И след като Киро ги отбичи за общи листи, ще гледат мандат през крив макарон.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 666

    11 11 Отговор
    Тази безсмислена оргия от случайни думи от Москва ли я платиха?
  • 22 Ти си убит

    8 5 Отговор

    До коментар #5 от "вижда се":

    По рождение. Няма ,как Боко да ти е виновен.
  • 23 ежко

    23 4 Отговор
    Ляво движение от партия бъкаща от милионери?!?Това е проблема на България -няма ляво никакво движение!
  • 24 НАТО ВЕЦ

    19 5 Отговор

    До коментар #17 от "!!!?":

    За хАмериканските бойни глави, трябваха самолети, които да ги пуснат, а някога имахме и авиация и ПВО. Сега, драги ми Смехурко, руснаците ще ни остаклят максимум с две ракети, които дори няма да разберем от къде са ни дошли.
  • 25 Българка

    18 9 Отговор

    До коментар #14 от "ФЕН":

    Само да попитам, тия младите и напористите във БСП, кои са? Имаш ли представа, че 99% от тях са децата на най-вулгарната и изродена част от червените капиталисти. Лустрация, да докажат, че нямат роднини бивши партиини функционери на БКП/БСП и тогава евентуално бих гласувала за тях.

    Коментиран от #38

  • 26 Риналдю

    16 8 Отговор
    Дори и най-промитите комунделски кратуни не вярват,че БСП е лява патия.Червените олигарси,милионери,ченгета и доносници,които тънат в лукс,трудно ще убедят простоватият си електорат,че са "социална партия".Да не говориме за Кака Корнела-Приватизаторката,протежето на Иван Костов,станала член на БСП през 2003 г.,която с комсомолски устрем и седесарски възторг,неуморно громи нещастното бесепе,до последният социалист.Резултатите говорят сами за себе си.
  • 27 Публикувано

    17 5 Отговор
    във факти.бг: сценка, написана от Щатското посолство, в ущърб на българското общество.

    Прав си авторе!

    Но големият, истинският държавен преврат беше онзи от зимата на 1990 г. на "кръглата маса" - КОНСТИТУЦИОННИЯТ ПРЕВРАТ!!!
    Превратаджийте на Луканов, П. Младенов, Лилов и Добри Джуров - окиченият с големите звезди военен клетвопрестъпник №1 в най-новата ни история, заедно с толерираните отр.епки от СДС - Ж. Желев, Луджев, Симеонов и тем подобни суспендираха чл.1, на Конституцията за която през 1971 г. гласуваха 99% от имащите право на глас българи.

    Горните продаж.ници извършиха углавно престъпление, като си присвоиха ролята на Велико народно събрание, а военние клетвопрестъпници от БНА, МВР и ДС се спотайваха под юрганите на топло. Всичките тези нещ.астници си въобразяваха, че ще станат елит и богати, но само онези, които ограбиха народа си и се подложиха на запада, станаха богати, а някои от тях бяха отстреляни, за замитане на преврата и грабежите.

    След като беше дадена зелена светлина на предателството, последващото унищожение на Бълагрия и на българския народ беше отприщено.

    БСП може да стане социалистическа партия (сега е социалдемократическа смазка на капитала) само ако включи в програмата си ЕКСПОПРИАЦИЯ НА ЕКСПОПРИАТОРИТЕ НА НАРОДНОТО (ДЪРЖАВНОТО) ИМУЩЕСТВО, в полза на народа и държавата.
    Отношението към средствата за производство и финансите определят кой е отляво и кой - отдясно, това е оценка към самите производствени отношения.

    Коментиран от #30

  • 28 До Механик

    9 12 Отговор

    До коментар #6 от "Механик":

    Имаш избор, все пак.

    ВЪЗРАЖДАНЕ.

    Това е шанс за завръщане към традиционните ни български ценности.

    ВЪЗРАЖДАНЕ е шанс за запазване на България.

    ВЪЗРАЖДАНЕ е прът в колелото на предателя Румен Радев - новият еничар и русофоб на американска служба.

    ВЪЗРАЖДАНЕ е за запазване на Българската Конституция, а не за поругаването й от Борисов, Радев и новото харвардско ле.ке К. Петков.

    ВЪЗРАЖДАНЕ е срещу 150-те джендър роли = 150 нови пола.

    Не съм от ВЪЗРАЖДАНЕ, но не виждам друго спасение.

    ВЪЗРАЖДАНЕ е за мир в Черно море и на Балканите.

    ВЪЗРАЖДАНЕ е срещу медицинския фашизъм и геноцид.

    ВЪЗРАЖДАНЕ срещу доброзорната и насилническата "ваксинация"... с експериментални "ваксини".

    Коментиран от #39

  • 29 КПСС БКП

    6 11 Отговор
    Важното е, че Бойко скоро ще влезне в затвора ! Другото няма значение !
  • 30 Българка

    5 0 Отговор

    До коментар #27 от "Публикувано":

    Този избор е все едно да си отрежеш ръката , за да излекуваш счупен нокът.
  • 31 Матей

    3 4 Отговор
    Тъй е,все една аз съм го писал,даже наподобява моя стил.Какъв е изводът,какво трябва да се направи,лява партия фактически няма,тази само се е залостила на амбразурата и не допуска и пиле да прехвръкне.Профсъюзите са тоже проформа,огромна част о т народа фактически остава безпризорна и бива подвеждана от разни карагьозчии.Според мен ПП Възраждане е не само патриотична ,но и лява,така че смело може да заеме мястото на БСП И да направи обрат в политиката.
  • 32 струва ми сече

    3 4 Отговор
    Трябва тая чернагрозна врана да я вържат за боко и двамата да ги удавят в Черно море !
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 1 Отговор
    Жaлнo ми cтaвa зa eлeктoрaтa нa БCП, дoбри ca кaтo хoрa, нo глупaви...COЦИAЛНИ ДEЙНOCТИ МOЖE ДA ПРOВEЖДA CAМO БOГAТAТA ДЪРЖAВA, A БOГAТA ДЪРЖAВA CE ПРAВИ OТ БOГAТИ ГРAЖДAНИ, A НE OТ ТEЗИ РAЗЧИТAЩИ НA COЦИAЛНИТE МEРOПРИЯТИЯ нa г-жa Кoрнeлия Нинoвa.
  • 35 Опааа

    4 1 Отговор
    Дойде ред да споделя ...в един провинциален малък град преди няма и месец се отби Президентът Радев. Много хора късно разбраха за това и не успяха да излязат и да засвидетелстват своята подкрепа. Кметът е отколешен гербаджия и изобщо не се вясна на организираната уж среща. Казвам ,, уж", защото всъщност Президентът беше подведен. За организатор се представил за протокола един господин от името уж на Тракийско дружество. А всъщност изненаданите граждани видяха до госта един компроментиран в обществото ,, фалирал кравар". Цитирам мнение, изразено във фейсбук , подкрепено от множество съграждани., които знаят за увлечението му да се представя за бизнесмен и да се вре в различни организации. Хората в малкия град знаят, че когато известна в България журналистка , чиято собственост са били кравите , ги продала, господинът изпадна в затруднение и се насочил към засилена организаторска дейност. Имал нужда да се доказва в обществото и затова сам определял кой може да присъства на срещата. Оказало се, че Президентът бил заобиколен от известни в града нагаждачи и кариеристи. Недопуснати са били уважавани съграждани, общественици и представители на БСП. Това се коментира доста оживено сред хората и се създават настроения, подронващи авторитета на местната партийна организация на БСП и на Президента. Доста подло и подмолно , а партията, за която дойде реч, да си огледа хората по места и да не чуди защо губи привърженици, щом водачите й позволяват ето такива ограничени
  • 36 Опааа продължение

    3 0 Отговор
    Такива ограничени интелектуално люде да унижават нейни представители.
  • 37 Болярин

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "гадно":

    Ами поне гъби да сложат хорицата на семейната софра, за разлика от хрантутниците с претъпкани търбуси в Парламента - за какви избори иде реч !!?
  • 38 Болярин

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "Българка":

    Алооооо, ... другарко, пардон, другарю Божанков, Горна Оряховица дали се гордее със семейният ВИ авторитет - четете (!) - научете нещо за себе си !!!
  • 39 Северозапад

    3 2 Отговор

    До коментар #28 от "До Механик":

    Възраждане може ли да възроди умрял кон, този мургавия, Георги Георгиев, ли беше кандидат за президент, да не би да род с Иван Костов затрилника на БЪЛГАРИЯ, имат някаква прилика, ха ха, ха
  • 40 Флюбен Гнилов

    3 1 Отговор
    Имаше преди години статия на Запад за тия нашите социалисти. Всичките участващи в управлението на БСП били законно доказани милионери, не като своите колеги ръководещи западни социални партии - просто богати хора. ИзводЪт е: в България големи богаташи защитават интересите на бедните, като вълк защитаващ агне.