Отидете към основна версия

2 405 20

Стефан Гамизов: Един народ седи безпътен, защото корупцията е конституция в България

  • стефан гамизов-
  • народ-
  • безпътица-
  • корупция-
  • конституция

Капитализъм от комунисти и децата им не става, защото основата на тази религия е да се ограбва всичко наред и да се лъже, коментира енергийният експерт

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Лекотата и безнаказаността с която се злоупотребява с държавните пари и парите от Брюксел в България доведоха до трагедията от тези дни.
Един народ седи безпътен, защото корупцията е конституция в България.
10 милиарда лева изчезнаха в джобовете на олигарси благодарение на Асен Василев, защото им бил скъп тока и докато тези пари изтичаха на фона на българската безпътица, никой, никой не се противеше, защото Пеевски и Прокопиев, както и подобните им бяха щастливи, а цензурата скриваше това престъпление.
Сега обаче невъзможността да си поделят 4 милиарда лева пред задаващото се падане на правителството и идването на власт отново на слугата на Путин в лицето на Румен Радев вече ги довежда до истерия.
Капитализъм от комунисти и децата им не става, защото основата на тази религия е да се ограбва всичко наред и да се лъже.
И така, Ден 4 от битката “Санкционирани от САЩ за корупция срещу Костов и Прокопиев за 4-те милиарда лева за въглища, докато Борисов мисли как да не го застигнат санкции”.
Битка между русофобските грабежи срещу корпоративната престъпност създадена по руски образ и подобие с доста латиноамериканска смрад.
Истинска латиноамериканска или африканска, или путинска направо история как се крадат милиарди в държавата на най-бързо изчезващата нация в света.
Връзка между двете има (кражби и смърт), но там където няма съпротива, защото хората измират и бягат в чужбина, там и най-лесно престъпниците (местни и международни) успяват, защото няма кой да ги спре!!
Коментарът е публикуван във Фейсбук

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 29 гласа.

Свързани новини