Отидете към основна версия

2 299 34

Илиян Василев: Демокрацията е в опасност, ако ДАНС е решил да прави активно мероприятие

  • данс-
  • илиян василев-
  • скандал-
  • машинен вот

Разчитат на невежеството и словоблудството със сложни думички "кодове", "пароли" и т.н. и народът се шашка. Някой откраднал кодове, някой подправил софтуер. Ужас, нападнаха ни

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Както многократно съм казвал, ако ДАНС е решил да прави активно мероприятие и да подава измислени скандали демокрацията няма защита.

Вникнете какво точно е "свалил" въпросния заместник министър, колко супер секретно е то, и какво влияние може да има върху изборите. Нещата са Ямбол, и Стамбул. Това написа във "Фейсбук" Илиян Василев.

Разчитат на невежеството и словоблудството със сложни думички "кодове", "пароли" и т.н. и народът се шашка. Някой откраднал кодове, някой подправил софтуер. Ужас, нападнаха ни.

Абе, идиоти, машинното гласуване бе сведено да принтери - отпечатване на глас, който след това всеки си вижда и след това се брои. Какво точно ще манипулираш като сам си виждаш какво ти е напечатала машината? То бива бива тъпотия, но това минава всякакви граници.

Какви, кодове какви пет лева, като дори при предишния начин просто се събираха и отчитаха гласовете - просто смятане, като калкулатор. Има си защити - и те се контролират от всички партии - никак не е сложно - просто си представяте събиране на гласове. Няма как да повредиш софтуера на събиране, не е някакъв сложен алгоритъм. Сравнете надрасканите протоколи и протокол на машина да видите разликата. И накрая пак някой вкарва тези резултати в таблици и там ползва събиране.

Да, но проблемът им, че машините не позволяват невалидни бюлетини. Това е планът - да се отменят изборите и рязко да скочи броят на невалидните бюлетини.

До този момент освен психооперации, като тази последната, няма НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО за намеса или манипулация на машините при гласуване. И медиите безкритични - супер скандал, нечувано !?. Аман от безмозъчни микрофонодържатели.

Днес пускат тази психоинфо бомба, защото ПП-ДБ не се съгласиха да влязат в зала и така се осуети гласуването по ветото на президента, като заключителен елемент на предизборна кампания. И разбира се предизборно, защото резултатите трябва да бъдат обяснени с външни фактори.

Но всичко започва от ДАНС - хората си мислят, че това е агенция за национална сигурност, а тя стана агенция за национална дестабилизация.

Незабавна оставка на шефа на ДАНС, той е вреден за националната сигурност - незабавно.

И разследване на ИТН и Трифонов, защото те със сигурност са захлебили от този театър, да не обиждаме цирковото изкуство.

Ще гласувам както винаги с машина. Нямам вяра на хартията, която се обобщава от правилните хора.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 56 гласа.

Свързани новини