Last news in Fakti

27 Октомври, 2023 15:24 2 247 34

Илиян Василев: Демокрацията е в опасност, ако ДАНС е решил да прави активно мероприятие

  • данс-
  • илиян василев-
  • скандал-
  • машинен вот

Разчитат на невежеството и словоблудството със сложни думички "кодове", "пароли" и т.н. и народът се шашка. Някой откраднал кодове, някой подправил софтуер. Ужас, нападнаха ни

Илиян Василев: Демокрацията е в опасност, ако ДАНС е решил да прави активно мероприятие - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Както многократно съм казвал, ако ДАНС е решил да прави активно мероприятие и да подава измислени скандали демокрацията няма защита.

Вникнете какво точно е "свалил" въпросния заместник министър, колко супер секретно е то, и какво влияние може да има върху изборите. Нещата са Ямбол, и Стамбул. Това написа във "Фейсбук" Илиян Василев.

Разчитат на невежеството и словоблудството със сложни думички "кодове", "пароли" и т.н. и народът се шашка. Някой откраднал кодове, някой подправил софтуер. Ужас, нападнаха ни.

Абе, идиоти, машинното гласуване бе сведено да принтери - отпечатване на глас, който след това всеки си вижда и след това се брои. Какво точно ще манипулираш като сам си виждаш какво ти е напечатала машината? То бива бива тъпотия, но това минава всякакви граници.

Какви, кодове какви пет лева, като дори при предишния начин просто се събираха и отчитаха гласовете - просто смятане, като калкулатор. Има си защити - и те се контролират от всички партии - никак не е сложно - просто си представяте събиране на гласове. Няма как да повредиш софтуера на събиране, не е някакъв сложен алгоритъм. Сравнете надрасканите протоколи и протокол на машина да видите разликата. И накрая пак някой вкарва тези резултати в таблици и там ползва събиране.

Да, но проблемът им, че машините не позволяват невалидни бюлетини. Това е планът - да се отменят изборите и рязко да скочи броят на невалидните бюлетини.

До този момент освен психооперации, като тази последната, няма НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО за намеса или манипулация на машините при гласуване. И медиите безкритични - супер скандал, нечувано !?. Аман от безмозъчни микрофонодържатели.

Днес пускат тази психоинфо бомба, защото ПП-ДБ не се съгласиха да влязат в зала и така се осуети гласуването по ветото на президента, като заключителен елемент на предизборна кампания. И разбира се предизборно, защото резултатите трябва да бъдат обяснени с външни фактори.

Но всичко започва от ДАНС - хората си мислят, че това е агенция за национална сигурност, а тя стана агенция за национална дестабилизация.

Незабавна оставка на шефа на ДАНС, той е вреден за националната сигурност - незабавно.

И разследване на ИТН и Трифонов, защото те със сигурност са захлебили от този театър, да не обиждаме цирковото изкуство.

Ще гласувам както винаги с машина. Нямам вяра на хартията, която се обобщава от правилните хора.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 56 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В затвора бе

    32 13 Отговор
    Измамник шарлатанин
  • 2 Последния Софиянец

    28 11 Отговор
    ДАНС нахлу в кабинета и къщата на министър Стойнов .Той се крие.
  • 3 Хаха

    26 12 Отговор
    Господин дс теб чаках пуснаха ти опорките и почна да лаееш пак лъжи. Той кирцата понеже няма нищо в главата на онези записи сам си го призна. Сега понеже повечкото хора са като него се повтори това което го каза, че манипулира нещата. Кво толкова може да се каже повече. Дори днес пак се хили кто невнятен и си личи, че или нещо не е добре или верно взима доста пици.
  • 4 да де

    35 8 Отговор
    Във всяка нормална държава, ако някой политик каже, че е спечелил с ала бала моментално си подава оставката и става клиент на прокуратурата. Само у нас след такова изказване може да станеш я дупетат, я министър.
  • 5 бре Илиянчо

    23 13 Отговор
    всезнайков,на всяка манджа си мерудия. Па вземи си купи въже и го намажи хубаво с восък.
  • 6 българка

    13 21 Отговор
    Това е истината, много подривна дейност се извъшва в държавата ! То не бяха протести на различни браншове, използване на парламента за агитация, разпространение на лъжи и обвинения! Оставки за отговорните лица в службите, съд за хората умишлено създаващи хаос, от обкръжението на Борисов, Пеевски, Трифонов, Нинова, Костадинов!

    Коментиран от #13, #27

  • 7 шенген сега не ни е нужен,

    10 4 Отговор
    а михаил още го Разпитват . Разбрах и че имало много начини за манипулация и открадване на изборите . Може и 100 процента да се организират супер . 10 години Тръмп и други бяха сигурни , че Русия е манипулирала изборите в ЮСА . Сега казаха че не е . Такава суматоха, разбирачи , опониращи , че 10 години Тръмп става и ляга с мисълта как е станал Стопанин на белия дом с манипулирани избори от Путин .
  • 8 Предизпорни

    16 9 Отговор
    гнусни спектакли и опити за манипулации чрез дърти лъжи !
  • 9 Касапин

    21 13 Отговор
    ИЛИЯНЧО ДАНС ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ЗАДЕЙСТВА ВЕДНАГА СЛЕД КАТО ПУБЛИКУВАХА ЗАПИСИТЕ НА УМНИКА КИРО
    СХВАНА ЛИ ИЛИЯНЧО ТАКА ВИ ГО НАБИХА ЧЕ ВИ ИЗКОЧИХА КОМБЪЛЧЕТАТ А ПЪК УЖ СТЕ СВИКНАЛИ

    Коментиран от #16

  • 10 замислен

    14 8 Отговор
    От цялата работа - отиваш, гласуваш, машината печата билетче с ТВОЯ ГЛАС но какво брои? Имаш едно билетче, но пък никой не проверява бройките на билетчетата дали отговарят на преброените от машината! Ето тук е проблема - както се казваше в един стар виц "ЦИК вече е готова с резултатите от изборите но ще изчака приключване на изборния ден".

    Коментиран от #32

  • 11 Умирам от смях

    16 11 Отговор
    Този козяшки хрантутник таман го бяхме забравили и взе да изкача. Да не направи нова еврогейско-атлантидска партия? Проекта ППДБЛГ да не го закриват?
  • 12 Никой

    17 12 Отговор
    Сега, стана ли ви ясно защо ГЕРБ и ДПС не позволиха на ППДБ да освободят директора на ДАНС назначен от пРезидента Р. Радев ?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 репа

    8 10 Отговор
    абе, идиоте, явно не си слушал Трактора какви ги е вършил..лаик такъв..
  • 15 Не, капут,

    11 9 Отговор
    Ти правиш активно мероприятие в момента!
  • 16 Мчи

    9 13 Отговор

    До коментар #9 от "Касапин":

    тези записи нали ДАНС ги изфабрикуваха по заповед на Фатмака.И какво толкова има в тези записи, че неразбрах.

    Коментиран от #25

  • 17 Чорапчо

    4 4 Отговор
    Я внимавай...Равнис ! Свободно! Напусни плаца ! Бегом марш!
  • 18 IV главно на ДС | ДАНС

    7 1 Отговор
    Икономическа полиция да си вършат / гледат работата и да видят как се перат / печатат / узаконяват пари!
    Дори и да замирише на....
  • 19 Безспорната истина

    12 12 Отговор
    Коментарът на Илиян Василев е пълната истина, но за жалост малко са интелигентните хора, която могат да видят колко елементарно е това активно мероприятие, еле пък троловете, които взимат жълти стотинки, за да предават родината си на мафията, която се ангажира с превеждането именно на такива антидържавни и антидемократични действия. Защитавайте си корупцията и престъпниците - те водят само до мизерия и нещастие.

    Коментиран от #23

  • 20 Българин

    13 5 Отговор
    ОТНОВО "АЛА БАЛА"!!! ДАНС залови зам.-министър от ПП с флашка с кодовете от машините за гласуване!
  • 21 ха ха

    9 6 Отговор
    Дори да е активно мероприятие на петата колона, остава въпросът: Защо някой успява да се докопа до машинките, когато ПП-рудките и ДБ-илите сте на власт?
    Все пак достатъчно е да се подмени кодът на машинките у маалата. Никой мааленец няма да прочете какво е изписано на чаршафа с бюлетини.
    Мадуровките вън!
  • 22 ВИЖ СЕГА МОЙТО МОМЧЕ

    8 2 Отговор
    НЕ ХОРАТА А ТИ СИ ИДИОТ И ТО ОБЛОГЛАВ
    НЕ МОЖЕ ДА СЕ СНИМА ТАЙНО ГЕНЕРИРАН КОД СХВАНА ЛИ ЩОТО ИНАЧЕ ЩЯХА ДА ГО ДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА
    АЙДЕ СЕГА СИ ЗЕМИ ПИСАНИЕТО НАВИИ ГО И СИ ГО. ЗНАЕШ КЪДЕ
  • 23 ТИ ДА НЕ СИ АСПИРИНЕСТ

    6 2 Отговор

    До коментар #19 от "Безспорната истина":

    НЕ МОЖЕ ДА СЕ СНИМА ТАЕН ПРОЦЕС СХВАНА ЛИ
    ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СХВАНА ЛИ
    ДА ТИ ПОВТОРЯ ЛИ НЕ МОЖЕ ИНАЧЕ ЩЕШЕ ЦЕЛИЯТ ПРОЦЕС ДА Е В ИНТЕРНЕТ
    ГЛЕДАШ ТЪПО РАЗБРАХ НЕ СИ СХВАНАЛ
  • 24 С танка

    8 3 Отговор
    Глупости, имам познати, които от години ходят като наблюдатели, и от тях знам, че фалш като на последните избори никога не е имало, буквално са ни натресли подлогите на Козяк с тези машини.
  • 25 Касапин

    7 2 Отговор

    До коментар #16 от "Мчи":

    ТОВА КИРО УМНОТО ЛИ ТИ ГО КАЗА ИЛИ НЕСТИМИР ЧЕСТНИЯ ИЛИ МИРЧЕВ ВИСОКОЧЕЛИЯ ИЛИ ОНАЯ БУЛЯ С НПО ТАТА А НЕ ФИНАНСОВИЯ ГЕНИИ КОКОРЧО ЩЕ ДА Е АЙДЕ В КАНАЛА
  • 26 ........

    7 4 Отговор
    Не извъртайте нещата!От ДАНС са прави и имат доказателства!Онези,които застрашават демокрацията са тези,които подправят изборите!Вие какво си мислите?!Как ще се разхождате по медиите да мачкате всички български граждани като ни наричате "малограмотни","робско племе" и какво ли още не и после изборите ще са ви в кърпичка вързани с машинките?!Сетихме се всички още при първите обиди,че няма кой да гласува за ПеПето и тези проценти са нереални ,а записа с Кирчо и Кокорчо го потвърди.
  • 27 Глей сига

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "българка":

    АЙДЕ ДА ПРЕБРОИМ БАЛЪЦИТЕ
    БЪЛГАРКА. БЕЗСПОРНА ИСТИНА. МЧИ. НИКОЙ АБЕ ДОСТА СА АМА НЕ СТИГАТ ЧАОООООООО И ПУСНЕТЕ ВОДАТА МИРИШИ
  • 28 За пълна промяна

    6 4 Отговор
    Г-н Василев абсолютно сте прав коментарът вие страхотен, но за съжаление тъпаците и послушковците са много .Манипулаторите от ГЕРБ ,ДПС ,ИТН ,Израждане именно на това разчитат на простолюдието на необразованоста на наивноста на хората за да могат да ги манипулират и за да могат те да съществуват и прокарват техните политики
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 бай Ставри

    5 1 Отговор
    Поздрави с парчето "К.рви сбогом" ! Само заради това, че ми направихте Баце симпатичен си го заслужавате.
  • 32 do замислен

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "замислен":

    Нали знаеш, че една патка от много мислене...Какво брояла машината? Абе ограмотете се, бе! Машината ВЕЧЕ не брои. Това й право беше отнето още на предните избори. Брои се САМО от комисията. Броят се както хартиените бюлетини, така и разпечатаното листче от машината, превърната вече в един скъп Принтер. Нищо повече. Ама бил снимал кода? Кодът залепен на вратата на всяка секционна комисия. Изобщо много мисъл, много чудо! Защо аз бих избрал машината (което вече бе премахнато от ЦИК), защото няма някой от комисията да реши, че знака "Х" или "V", с който съм отбелязал избора си, излиза извън рамките, че е зацапано, или драснато, т.е. че ще обяви бюлетината ми за недействителна. При разпечатката от машината, няма такава опасност, защото нищо не отбелязвам с химикалка.
  • 33 пенко

    1 0 Отговор
    ЛИЛИЯН ФАСУЛЕВ Е КО ПИ ЛЕНЦЕ РОДЕНО ОТ СЪСЕДНИЯ ОТВОР !!!!!!!!!!!!!!
  • 34 Витае

    0 0 Отговор
    Засилва ли се демократичната диктатура????!!!