Отидете към основна версия

7 858 43

Гамизов: Толкова ги е страх, че може да се появи някоя нова партия, че са готови да съставят кабинет на всяка цена

  • стефан гамизов-
  • страх-
  • нова партия-
  • кабинет-
  • на всяка цена

Толкова са глупави да си мислят, че ще изнудват българите някак да им се подчинят отново и да им гласуват, за да им дават легитимност, а те да крадат, лъжат и слугуват на Русия, както и на крадльовци от Запад свързани с Русия

Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

И ето…
Не мина и една нощ в #bulgaria след като русоробите, крадците, корупционерите и oлигарсите измислиха план как да ни излъжат, че Делян Пеевски си “тръгва” и да забравим за Борисов и проваления първи опит на Радев да влезе в парламента със своя партия в лицето на неВеличие, и…. ни се поднася план през вярната Трета русоробска крадлива колона ДСБ и ДС човечето Атанасов за “техническо правителство” с третия мандат, който да вземели ПП-ДБ.
Нали вече Пеевски го нямало и какво повече искаме!
Няма го друг път, както казват децата!
Толкова ги е страх, че може да се появи някоя нова партия или движение, че са готови да съставят правителство на всяка цена без значение, че не представляват никой наказани с нищожна избирателна активност.
Толкова са глупави да си мислят, че ще изнудват българите някак да им се подчинят отново и да им гласуват, за да им дават легитимност, а те да крадат, лъжат и слугуват на Русия, както и на крадльовци от Запад свързани с Русия.
Но нищо…
Колкото повече упорстват, толкова по-страшно ще свърши всичко за тях и толкова по-голям терен за освобождение от просташката русоробско-корупционна диващина ще се освободи!
Всяко зло за добро!

Коментарът на автора е публикуван на неговата Фейсбук страница

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 76 гласа.

Свързани новини