Отидете към основна версия

1 094 0

Футболисти на Челси може да пристигнат в Лудогорец

  • лудогорец-
  • челси-
  • футболисти

Новият треньор има много близки отношения с Жозе Моуриньо

Снимка: ПФК Лудогорец

Новият треньор на Лудогорец Бруно Рибейро заяви, че ще се опита да доведе футболисти на английския шампион Челси в редиците на българския тим.

В интервю пред „Нова тв.“ Рибейро споделя, че има близки отношения с мениджъра на „сините“ от Лондон – Жозе Моуриньо.

„Много съм щастлив, че идвам в най-силния отбор в България. Това е отбор, който преди 6 години е бил в третото ниво на българския футбол, а сега е в Шампионска лига. Това говори достатъчно за работата на ръководството в клуба.  Жозе Моуриньо ми сподели, че това е проект, който си заслужава, тъй като става въпрос за голям отбор, който участва в Шампионската лига. Знам, че президентът на клуба Александър Александров е говорил с него за мен. Имах оферти от Испания, Англия и Португалия..Реших обаче да дойда тук, заради възможността да играя в Шампионската лига. Организацията е на високо ниво, а хората в клуба са чудесни.

Имам много добри отношения с Жозе Моуриньо. Работил съм с него и той ми е като брат. Визията ни за футбола е една и съща. Има вероятност някои от футболистите на Челси да дойдат в Лудогорец. Разговаряли сме с Моуриньо и ще видим дали това ще се случи и какво той може да направи за нас.  Нуждаем се от трима или четирима нови футболисти.“, заявява Рибейро.

Отборът на Челси е един от клубовете с най-развита академия в света, в която играят едни от най-големите таланти в Европа. „Сините“ от Лондон често отдават под наем своите млади таланти в чуждестранни клубове, за да могат да се обиграват като професионалисти, така че от Лудогорец може и да привлекат някой от  талантите на „сините“.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини