Отидете към основна версия

1 069 0

Треньорски неволи (снимки)

  • евро 2016-
  • треньори-
  • снимки-
  • неволи
Снимка: БТА/АР

По терените на Евро 2016 е напечено. Но футболистите не са единствените, които изпитват напрежението от играта. Край тъч линиите също е доста интересно. Факти.бг Ви представя най-интересните снимки от треньорските неволи на европейското първенство.

Треньорът на Англия Рой Ходжсън поздравява английската публика след равенството между неговия тим и Словакия (0:0). С този резултат англичаните се класираха за осминафиналите и Ходжсън може да диша малко по-спокойно.

Наставникът на Словакия Ян Козак прави интересна физиономия по време на мача с Англия. Неговият тим завърши група "B"с актив от 4 точки и най-вероятно ще се класират за осминафиналите като един от най-добрите трети отбори в групите. 

Селекционерът на Уелс Крис Колман изразява бурно радостта си след поредния гол във врата на Русия. "Драконите" очароваха всички специалисти с представянето си на Евро 2016, след като спечелиха групата си и очакват по-лек жребий за осминафиналите във Франция. 

Треньорът на Русия Леонид Слуцки е с безизразно лице. Именно такава бе и играта на неговия тим. "Сборная" отпадна от Евро 2016 след само една спечелена точка.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини