Отидете към основна версия

907 0

Треньорски неволи (снимки)

  • евро 2016-
  • треньори-
  • неволи
Снимка: БТА/АР

По терените на Евро 2016 е напечено. Но футболистите не са единствените, които изпитват напрежението от играта. Край тъч линиите също е доста интересно. Факти.бг Ви представя най-интересните снимки от треньорските неволи на европейското първенство.

Наставникът на Италия Антонио Конте е извън кожата си. Неговият тим загуби последната си среща от груповата фаза - 0:1 от Ирландия. Въпреки това "Скуадрата" завърши на първото място. Сега следва осминафинал срещу европейския шампион Испания.

Селекционерът на Ирландия Мартин О'Нийл е на другия полюс на емоциите. Той е на "седмото небе" след като неговите възпитаници поднесоха изненадата и победиха Италия. С тези три точки Ейре се класира за осминафиналите.

Треньорът на Португалия Фернандо Сантош дава наставления на звездата на тима Кристиано Роналдо. Те дадоха резултат след като Роналдо отбеляза два гола при равенството с Унгария (3:3), което класира португалците напред в турнира. Следващият им мач е на осминафиналите срещу Хърватия.

Наставникът на Белгия Марк Вилмотс прегръща приятелски звездата на Швеция Златан Ибрахимович след последния съдийски сигнал на мача между двата тима. Белгийците победиха с 1:0 и така отстраниха шведите от турнира. Това бе и последният мач на Ибра с националната фланелка.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини