Отидете към основна версия

898 0

Треньорски неволи (снимки)

  • треньори-
  • снимки-
  • неволи-
  • евро 2016
Снимка: БТА/АР

По терените на Евро 2016 е напечено. Но футболистите не са единствените, които изпитват напрежението от играта. Край тъч линиите също е доста интересно. Факти.бг Ви представя най-интересните снимки от треньорските неволи на европейското първенство.

Треньорът на домакините от Франция се радва след втория гол на Антоан Гризман във вратата на Ейре. Неговите възпитаници успяха да обърна ирландците и се класираха за четвъртфиналите, където очакват Англия или Исландия.

Селекционерът на Германия Йоаким Льов посреща голмайсторът Боатенг, който отбеляза първия гол във вратата на Словакия. Бундестимът победи с категоричното 3:0 и очаква победителя от Испания и Италия на четвъртфиналите.

Наставникът на Словакия Ян Козак е на другия полюс на емоциите. Неговите момчета не успяха да се преборят със световния шампион и напуснаха турнира след класическа загуба. Въпреки това, те оставиха добри впечатления с изявите си по френските терени.

Селекционерът на Белгия Марк Вилмотс изглежда доста умислен край тъчлинията. Той явно успя да измисли печелившата тактика, след като Белгия успя да се разиграе през второто полувреме и победи Унгария с категоричното 4:0. Интересното е, че две от попадения бяха дело на резерви. "Червените дяволи" се изправят срещу Уелс на четвъртфиналите.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини