Отидете към основна версия

1 671 3

UFC се обиди на Мерил Стрийп

  • уайт-
  • ufc-
  • бойни изкуства-
  • мма-
  • стрийп

Собственикът на компанията Дейна Уайт отвърна на нападките на актрисата

Снимка: БТА/АР

Речта по време на наградите "Златен глобус" от страна на световноизвестната актриса Мерил Стрийп явно доста е обидила хората, които се занимават с ММА. Припомняме, че по време на церемонията Стрийп отправи критика към Доналд Тръмп, но и засегна темата, че ММА-спортовете не са изкуство.

Отговорът не закъсня. Собственикът на най-успешната ММА организация UFC - Дейна Уайт не остана длъжен на носителката на "Оскар".

"Не очаквам всеки да разбира и да харесва бойните спортове. Особено 80-годишна жена. Но много хора са фенове на това, което правят всички тези момчета в октагона. И аз не харесвам голф, но това не означава, че публично ще призова хората да спрат да гледат този спорт. Съветът ми към Мерил Стрийп е просто да смени канала.", заяви Уайт.

"Разбира се, че бойните спортове са изкуство. В UFC се подвизават най-добрите сред най-добрите. Тези момчета и момичета са отдали живота си на бойните спортове и никой на света не може да им отнеме това. Това е толкова глупаво твърдение, колкото и ако аз кажа, че Мерил Стрийп не е качествена актриса.", отвърна собственикът на UFC.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини