Отидете към основна версия

24 897 7

Шевченко задява българска плеймейтка

  • шевченко-
  • украйна-
  • плеймейт-
  • надя господинова-
  • задява

Бившият украински национал и спряган за бъдещ треньор по футбол на националния отбор на Украйна - Андрий Шевченко, от няколко месеца имал закачка с родна плеймейтка, разкриха медите в  Украйна във връзка с приятелската среща по футбол между отборите на България и Украйна, която се състоя на родна земя снощи.

Става дума за Надя Господинова, която е една от основните претендентки за титлата "Мис Плеймет" на предстоящият конкурс на списание "Плейбой", които ще се проведе в Банско.

Двамата се запознали това лято, по време на Европейското първенство, на което Украйна и Полша бяха домакини. Надя участвала в организацията на надпреварата.

Надя участвала като едно от момичетата, които били в организацията на първенството, тъй като от малка всяко лято е в Украина, където живеят роднините й. Шевченко се запознал с родната плеймейтка на една от тренировките на отбора си. Поискал й телефона, когато разбрал с учудване, че Надя не е украинка, а българка. От тогава двамата се чуват често, приятели са й във Фейсбук. На въпроса дали има нещо повече от приятелство, българската плеймейтка отговаря само със загадъчна усмивка.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини