Отидете към основна версия

1 963 2

"Фърги тайм"-ът покоси Юнайтед

  • ван перси-
  • тотнъм-
  • юнайтед-
  • фърги-
  • сър алекс фъргюсън
Снимка: Тотнъм-Ман Юнайтед, ЕПА/БГНЕС

Отборът на Манчестър Юнайтед пропусна да възстанови преднината си от 7 точки пред втория Англия - градския съперник Манчестър Сити.

"Червените дяволи"  не бяха по-добрият отбор в двубоя с Тотнъм, но можеха и да си тръгнат с победата след като в 25-ата минута на срещата Ван Перси завърши комбинация между Уелбек и Клевърли, и изведе тима си напред.

И точно когато всичко изглеждаше приключило за момчетата на Вилаш-Боаш, в даденото от съдията продължение, Демпси върна гола.

Домакините записаха три пъти повече удари във вратата на Юнайтед, а усилията им бяха заслужено възнаградени, след като преди това с гола се разминаваха Бейл, Дефоу и Паркър. Все пак, в 93-ата минута,  Демпси се възползва от разбъркване в наказателното поле и покоси тима на сър Алекс Фъргюсън.

Както е известно, головете в продължението са запазена марка на Фърги и неговият отбор и донесе куп точки на Юнайтед през този сезон. Днес обаче късметът се обърна и "червените дяволи" опитаха от собственото си лекарство, поделяйки си точките с Тотнъм.


 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини