Last news in Fakti

20 Януари, 2013 20:19 1 944 2

"Фърги тайм"-ът покоси Юнайтед

  • ван перси-
  • тотнъм-
  • юнайтед-
  • фърги-
  • сър алекс фъргюсън
"Фърги тайм"-ът покоси Юнайтед - 1
Снимка: Тотнъм-Ман Юнайтед, ЕПА/БГНЕС

Отборът на Манчестър Юнайтед пропусна да възстанови преднината си от 7 точки пред втория Англия - градския съперник Манчестър Сити.

"Червените дяволи"  не бяха по-добрият отбор в двубоя с Тотнъм, но можеха и да си тръгнат с победата след като в 25-ата минута на срещата Ван Перси завърши комбинация между Уелбек и Клевърли, и изведе тима си напред.

И точно когато всичко изглеждаше приключило за момчетата на Вилаш-Боаш, в даденото от съдията продължение, Демпси върна гола.

Домакините записаха три пъти повече удари във вратата на Юнайтед, а усилията им бяха заслужено възнаградени, след като преди това с гола се разминаваха Бейл, Дефоу и Паркър. Все пак, в 93-ата минута,  Демпси се възползва от разбъркване в наказателното поле и покоси тима на сър Алекс Фъргюсън.

Както е известно, головете в продължението са запазена марка на Фърги и неговият отбор и донесе куп точки на Юнайтед през този сезон. Днес обаче късметът се обърна и "червените дяволи" опитаха от собственото си лекарство, поделяйки си точките с Тотнъм.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мунчо

    0 0 Отговор
    Не съм гледал мача. Но да пукна, ако от дописката можах да разбера какъв е резултата....., а вие?

    Коментиран от #2

  • 2 Кунчо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мунчо":

    @1 Е как какъв? Равен! :)))