Отидете към основна версия

2 625 9

Феновете на Локомотив София молят за помощ

  • локомотив софия

Организираните привърженици на Локо Сф ще събират подписки и молят за помощ във важна за тях инициатива

Снимка: Фен клуб Локомотив София

В сряда фенове на Локомотив София официално стартираха гражданска подписка с искане за основно реновиране на стадион "Локомотив". Подписката е инициирана от УО “Железни Бригади” и е подкрепена с подписите на една от легендите на Локомотив - Спиро Дебърски, спортния журналист - Петър Милушев, дъщерята на Никола Котков - Котето - Мария Коткова, както и общинските съветници в Столична община Димитър Антов и Владимир Митов.

Подписката е входирана в деловодствата на Министерството на младежта и спорта, Областната администрация на Област София и Столична община и е със срок от 3 месеца. През тези 3 месеца, привържениците очакват инициативата да бъде подкрепена от всички настоящи и бивши известни дейци в Локомотив, както и от сегашното ръководство на ФК и ОСК, всички футболисти, спортисти и бивши легенди на клуба.

Всеки, който желае, може да се включи в инициативата, разпечатвайки сам формуляра и предавайки го в кафенето на стадиона в квартал “Надежда”.

Сигурни сме, че за тази добра кауза биха се подписали страшно много хора и за това апелираме - бъдете активни! За да внесем след 3 месеца максимален брой подписи на отговорните институции, с апел към тях да си свършат работата, като вземат необходимите мерки стадион Локомотив да се използва по предназначение, да бъде безопасно и модерно спортно съоръжение, каквото всички искаме да бъде", пишат феновете на най-стария железничарски клуб.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини